Prijswinnaars krijgen clinic Sven Kramer

Woensdag 27 maart deden ruim 20 gelukkige prijswinnaars mee aan de KPN Junior Schaatsclub clinic met kersverse wereldkampioen Sven Kramer en oud-topschaatsster Barbara de Loor op de ijsbaan De Uithof in Den Haag. Om kans te maken op de schaatsclinic hadden de deelnemers zich aangemeld voor de KPN Junior Schaatsclub, of de Facebookpagina van schaatsen.nl verteld waarom ze graag mee wilden doen met een clinic van hun schaatshelden. Na de schaatsclinic was er voor de kinderen de mogelijkheid om vragen te stellen aan de topschaatsers. Voor de prijswinnaars was het een dag om nooit te vergeten.

prijswinnaars-junior-schaatsclub-krijgen-clinic-sven-kramer

Over de KPN Junior Schaatsclub

Met de KPN Junior Schaatsclub wil de KNSB zoveel mogelijk kinderen in Nederland laten kennismaken met de schaats- en skatesport voor de leeftijdsgroep 6 tot en met 12 jaar. De KNSB geeft door heel Nederland clinics samen met bekende schaatsers en inline-skaters, zoals Barbara de Loor. Ook is de KPN Junior Schaatsclub vaak bij grote schaatswedstrijden te vinden met leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op www.schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub.

Hoofdsponsor KPN ondersteunt de KPN Junior Schaatsclub. Juist in deze leeftijdsgroep staat het plezier voor het schaatsen voorop en wordt het talent ontwikkeld voor de toppers van de toekomst.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Haag

 

Reviews lezen over Den Haag

Meer informatie over Den Haag vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Den Haag

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.