Vlieland nieuwe Waddenbestemming Landal

Landal GreenParks breidt uit met 36 luxe strandappartementen op het Waddeneiland Vlieland. De nieuw te bouwen appartementen komen te liggen op een prachtige locatie in de duinen, op ca. 150 meter afstand van het Noordzeestrand. De eerste gasten worden zomer 2014 verwacht.

luxe-strandappartementen-vlieland-landal-greenparcs-duinen

Faciliteiten

Landal Vlieduyn, dat wordt gebouwd op de locatie van het huidige hotel de Bosrand in Oost-Vlieland, krijgt 36 luxe strandappartementen, verdeeld in 2-persoons comfort- en 2-persoons luxe typen. De architectuur van het rietgedekte gebouw is in harmonie met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap.

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks

Vlieland is het enige Waddeneiland waar we nog niet vertegenwoordigd waren. Landal Vlieduyn vormt dan ook een mooie aanvulling op ons aanbod. De unieke natuur, het autovrije karakter van het eiland, de gemoedelijke sfeer en de ligging in de duinen vlakbij het strand, maken dit een unieke bestemming.

Verkoop

Deze week is Landal Makelaardij gestart met de verkoop van de strandappartementen. Bij de bouw, die naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar start, worden voornamelijk duurzame materialen gebruikt. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, beheer en administratie. Eerder deze maand opende Landal op Terschelling de gloednieuwe appartementenlocatie Landal West-Terschelling. Met Landal Vlieduyn komt het aantal locaties van Landal op de Waddeneilanden op negen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlieland

 

Reviews lezen over Vlieland

Meer informatie over Vlieland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlieland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlieland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.