Stedengids Kidskompas nu ook als reisapp!

De reeks KidsKompas is uitgebreid met reisapps: Kidskompas Parijs en Kidskompas Londen. Deze apps zijn bedoeld voor iedereen die met kinderen naar Parijs of Londen gaat. Naast een beschrijving van de tien absolute must-sees, biedt de app zowel voor kinderen als volwassenen tal van interessante weetjes, praktische tips, een bus- en metrokaart, stadsplattegrond en leuke achtergrondinfo voor de kinderen. De app kost € 2,39 (iOS € 2,69), is volledig offline te gebruiken verkrijgbaar in de diverse app stores.

stedengids-kidskompas-nu-ook-als-reisapp

Kidskompas

De producten van Kidskompas maken een citytrip met kinderen nog leuker en makkelijker. Naast de Kidskompas kinderreisgidsen en kinderlandkaarten vonden de initiatiefneemsters van de reeks het nu de hoogste tijd voor Kidskompas apps. Naast Kidskompas Parijs en Londen verschijnen in 2013 ook de Kidskompas app voor de steden Amsterdam, Barcelona en Rome. De apps zijn zowel verkrijgbaar in het Nederlands als in het Engels (vanaf april) en geschikt voor Android, iPad en iPhone. De Nederlandse versie is verkrijgbaar in Nederland, België en de Nederlandse Antillen, de Engelse versie wereldwijd. De realisatie is in handen van Ieniemienie Productions.

    Wat biedt de apps Kidskompas Parijs en Kidskompas Londen?

  • Top 10 van must-sees in Parijs en Londen voor kinderen (6-12 jaar)
  • Per bezienswaardigheid praktische info, leuke kinderweetjes en tips voor activiteiten in de directe omgeving
  • Plattegrond van Parijs en Londen met GPS ondersteuning (zit in de app, internetverbinding is dus niet nodig)
  • Metro- en buskaart
  • Voor ouders: praktische reistips, culturele agenda
  • Voor kinderen: weetjes, woordenlijstje (mét de juiste uitspraak) en nog meer voorpret

Kidskompas

In de reeks Kidskompas verschijnen naast de apps ook kinderlandkaarten en kinderreisgidsen. Er is al een Kidskompas voor Barcelona, Parijs, België en Londen. Zie voor alle titels: www.kidskompas.nl.

Comments are closed.