Met de boot van Groningen naar Lauwersoog

Vroeger voer er een beurtveer tussen Groningen en Schiermonnikoog. Deze beurtveer wordt in ere hersteld waardoor het komende zomer mogelijk is van Groningen naar Lauwersoog en verder te varen. Ben jij gek op de zilte zeelucht, een lekker briesje in het gezicht en een zonnetje aan de hemel? Maak dan een rondvaart van Groningen naar Lauwersoog met Eilandhopper!

eilandhopper-beurtveer-groningen-lauwersoog

Eilandhopper

Eilandhopper, dat vaarvakanties langs de Nederlandse Waddeneilanden organiseert, vaart in de zomer vier weekenden van Groningen naar Lauwersoog. De reis gaat via het schilderachtige Reitdiep, en daarna over het Nationaal Park Lauwersmeer.

Door in Lauwersoog over te stappen op de Willem Jacob kun je door naar Schiermonnikoog. Verder meezeilen met een van de boten van Eilandhopper kan natuurlijk ook, naar Amsterdam bijvoorbeeld. Je kunt nu dus vanaf het Station in Groningen, via alle Waddeneilanden en het IJsselmeer naar het Station Amsterdam reizen of vanaf Amsterdam naar Groningen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Groningen

 

Reviews lezen over Groningen

Meer informatie over Groningen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Groningen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Groningen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.