Start ‘Project Dinner Table’ Las Vegas 20 april

Vanaf april 2013 gaat het vierde seizoen van ‘Project Dinner Table’ (PDT) van start. Dit seizoen belooft het meest dynamische seizoen tot nu toe te worden, met nieuwe locaties en nieuwe chef-koks. Project Dinner Table is een verbindend platform van gasten met de lokale gemeenschap, lokaal eten en een lokaal goed doel. Bekende chef-koks creëren een one-night-only menu waarbij ze gebruik maken van ingrediënten van lokale telers. Gasten kunnen niet alleen genieten van een uitgebreid diner, er is tevens live muziek aanwezig en worden er diverse presentaties gegeven. PDT is een smakelijke reden voor mensen om bijeen te komen, gezamenlijk te dineren, te netwerken en geld in te zamelen voor de lokale liefdadigheidsorganisatie.

project-dinner-table-las-vegas

Project Dinner Table

Het eerste diner staat gepland op zaterdag 20 april bij het Neon Museum in Las Vegas. Chef koks van het MGM Grand zullen een heerlijk diner voorbereiden. Het goede doel voor deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt. Iedereen is welkom tijdens de ‘Project Dinner Table’ avonden, een lidmaatschap voor één jaar bedraagt €30,00, meer informatie over een lidmaatschap is te vinden op: www.projectdinnertable.com

Meer informatie

Meer informatie over het project is te vinden op www.projectdinnertable.com
Een filmpje over ‘Project Dinner Table 2012’ is te vinden op vimeo.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Las Vegas

 

Reviews lezen over Las Vegas

Meer informatie over Las Vegas vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Las Vegas. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Las Vegas met Skyscanner

Kaart van Las Vegas

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.