Air Transat met meer service voor reisagenten

Air Transat is verheugd de Nederlandse reiswereld haar nieuwe AgentWebsite (www.airtransat-agent.nl) voor te mogen stellen. Met de nieuwe look en veelzijdige functionaliteit van de nieuwe AgentWebsite wil Air Transat de reisagenten bij het verkoopgesprek ondersteunen.

air-transat-2

Vernieuwingen

Nieuwe functies zoals de Air Transat A – Z biedt de gebruiker de mogelijkheid om snel vrijwel alle benodigde informatie over Air Transat te verkrijgen. De A – Z is vergelijkbaar met een lexicon inclusief zoekfunctie. Tevens nieuw op de AgentWebsite is het onderdeel ‘Sales Tools’- een bibliotheek waarin de digitale brochure en een aantal flyers kunnen worden gedownload om deze als ondersteuning tijdens een verkoopgesprek te kunnen gebruiken. Daarnaast biedt de bibliotheek een verscheidenheid aan Air Transat beelden en logo’s die gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden of integratie op websites. Het reserveringssysteem blijft onveranderd; reisagenten kunnen snel en eenvoudig reserveringen maken en profiteren van vele voordelen zoals het makkelijk vergelijken van diverse vertrekdata en prijzen, online stoelreservering en automatische optieboeking. Na de lancering van de nieuwe AgentWebsite waren er reeds veel positieve reacties op het nieuwe ontwerp en de nieuwe functies van de site. Met een kijkje op de nieuwe pagina zijn de innovaties evenals de duidelijke opbouw en de grote hoeveelheid informatie al snel merkbaar, een waar genoegen voor reisagenten om mee te werken.

Comments are closed.