Opening Nationale Sportweek ‘s-Hertogenbosch

Op vrijdag 19 april wordt de Nationale Sportweek in ’s-Hertogenbosch geopend met een netwerk ontbijt van de Bossche sport- en zakenwereld in het Sportcafé van Sportiom ‘s-Hertogenbosch. Ook special guest Esther Vergeer komt naar het netwerk ontbijt. Zij zal samen met Marco Hoogerland, directeur van de Talent Academy Group, het dagvoorzitterschap op zich nemen. Aan het einde van de ochtend wordt het eindbedrag van de inzameling voor de Esther Vergeer Foundation bekend gemaakt.

sportiom-'s-hertogenbosch

Gasten

Verschillende directeuren, coaches en managers zijn op 19 april te gast bij Sportiom, waaronder Dirk Lips (directeur Libéma), Jos Frederiks (algemeen manager EiffelTowers), Peter Bijvelds (algemeen directeur FC Den Bosch), Sjoerd Marijne (Coach Heren 1 Hockeyclub ’s-Hertogenbosch) en Erik te Velthuis (manager voeding NOC*NSF). Zo meldt Niels de Wildt, vestigingsmanager Sportiom ‘s-Hertogenbosch:

Het doel van deze ochtend is het openen van de Nationale Sportweek in ’s-Hertogenbosch en netwerken met de Bossche sport- en zakenwereld. Maar we willen ook geld ophalen voor de Esther Vergeer Foundation. Deze stichting betrekt jongeren met een handicap op sympathieke en praktische wijze bij de gehandicaptensport en probeert hen hiervoor enthousiast te maken. Een donatie van de aanwezigen deze ochtend is niet verplicht, maar wordt uiteraard wel erg gewaardeerd.

Programma

Vanaf acht uur ‘s ochtends worden alle gasten ontvangen in het Sportcafé van Sportiom. Om half negen start het inhoudelijke programma onder leiding van Esther Vergeer en Marco Hoogerland. Om vijf voor tien wordt bekend gemaakt wat het eindbedrag is van de inzameling voor de Esther Vergeer Foundation. Na deze bekendmaking start het netwerk ontbijt en kunnen alle aanwezigen vragen stellen aan Esther Vergeer of een van de andere gasten. Het netwerk ontbijt is samengesteld op basis van de receptuur ‘Goud op je Bord’ van Erik te Velthuis, manager voeding bij NOC*NSF.

Aanmelden of doneren?

Bossche ondernemers kunnen zich aanmelden voor dit netwerk ontbijt door een email te sturen naar info@sportiom.nl. Donaties voor de Esther Vergeer Foundation kunnen op 19 april gedoneerd worden, maar men kan ook vooraf een bedrag overmaken naar ABN AMRO rekening 58.59.48.240 onder vermelding van ‘donatie Esther Vergeer’.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van ‘s-Hertogenbosch

 

Reviews lezen over ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie over ‘s-Hertogenbosch vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar ‘s-Hertogenbosch. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van ‘s-Hertogenbosch

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.