Speelland Beekse Bergen weer open!

Zaterdag 30 maart opent Speelland Beekse Bergen haar deuren weer. Vanaf dan kunnen bezoekers weer volop speelplezier en waterpret verwachten. Een splinternieuw opblaasbaar duikeiland dat er in mei komt moet voor nog meer waterpret zorgen. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer allerlei evenementen op Speelland. Om de opening te vieren wordt er op 1e en 2e paasdag een gouden ei verstopt in Speelland, de vinder wint een abonnement op Speelland.

speelland-beekse-bergen-weer-open

Evenementen

Naast het openingsweekend met Pasen zijn er dit jaar nog veel meer leuke evenementen. Zondag 5 mei tovert Bassie een lach op je gezicht op de ‘dag van de lach’, deze dag wordt in samenwerking met Clini Clowns georganiseerd. Donderdag 9 mei kunnen de kinderen hun Nickelodeon-helden ontmoeten. Op maandag 20 mei komt Aliyah, de winnares van Holland’s Got Talent 2011, optreden tijdens ‘Speeland’s Got Talent’.

Speelland Beekse Bergen te Hilvarenbeek is vanaf 30 maart iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Voor alle evenementen en meer info, kijk op: www.speelland.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.