Koningin Juliana Toren 29 maart weer open!

Afgelopen zondag 24 maart hebben sommige van jullie al een voorproefje genomen tijdens de voorpremière. Echter, op Goede Vrijdag 29 maart opent Jul de Muis, de mascotte van familiepretpark Koningin Juliana Toren, officieel de poorten! En dat betekent weer een seizoen lang speelplezier!

koningin-juliana-toren-29-maart-weer-geopend-nieuw-seizoen

Nieuwe attracties!

Met méér dan 60 attracties is familiepretpark Koningin Juliana Toren het ideale park voor een dagje uit. Zo kun je onder andere een spannende rit maken in Jul’s Super Achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad en een tocht maken in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen! Naast deze attracties biedt het familiepretpark dit jaar een aantal nieuwe spectaculaire attracties: Zo vlieg je mee in Jul’s nieuwe Zweefmolen en spring je hoger dan de bomen op één van Jul’s nieuwe Bungee Trampolines!
Julianatoren"

Jul’s Gezinsabonnement 2013

Met Jul’s Gezinsabonnement 2013 krijg je met het hele gezin een seizoen lang onbeperkt entree bij familiepretpark Koningin Juliana Toren. Daarnaast krijg je met het hele gezin eenmalig gratis entree bij maar liefst 11 andere dieren- en pretparken! Zo kun je onder andere naar Ouwehands Dierenpark Rhenen, Safaripark Beekse Bergen, Speelstad Oranje en Dierenrijk in Nuenen. Nieuw dit seizoen zijn de bonnen met 50% korting voor 13 diverse dieren- en pretparken. Zo kun je o.a. met 50% korting naar Dolfinarium Harderwijk, Attractiepark Toverland en Attractiepark Slagharen. Opa’s en oma’s mogen gratis mee naar Jul de Muis en heeft u een gezinsabonnement dan is parkeren gratis. Jul’s Gezinsabonnement kost tot en met 30 april 2013 slechts € 185,- per gezin, ongeacht het aantal kinderen. Wil je weten welke extra’s je nog meer krijgt of wil je meer informatie over Jul’s Gezinsabonnement 2013? Kijk dan op: www.julianatoren.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.