Jordanië 20% goedkoper met American Express

Met de ‘Experience Jordan’ campagne van American Express Middle East krijgen Jordanië reizigers tot wel 20% korting op vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto’s, designerwinkels, restaurants, excursies en (wellness)faciliteiten. Heel veel korting, door simpelweg de American Express kaart te gebruiken en de actiecodes in te vullen die terug te vinden zijn op de actiewebsite. De ‘Experience Jordan’ campagne loopt tot 30 juni 2013 en maakt Jordanië in 2013 een ‘ must visit’ bestemming.

petra-wereldwonder-jordanie-american-express-experience-jordan

‘Must-visit’ bestemming 2013

American Express heeft de ‘Experience Jordan’ campagne ontwikkeld in samenwerking met de Jordan Tourism Board. Reizigers met een American Express card krijgen exclusieve kortingen en aanbiedingen. De campagne bevordert het toerisme naar Jordanië en maakt de bestemming extra aantrekkelijk in 2013.

Tot 20% Jordanië korting

Tot 30 juni 2013 kunnen reizigers naar Jordanië profiteren van lucratieve kortingen. Bijvoorbeeld 10% korting op economy en business class tickets van Royal Jordanian Airlines en 15% op 5-sterren hotels, zoals de Marriot en Kempinski hotels en resorts in Amman, Petra. Aqaba en aan de Dode Zee. Of 15% Spa korting en 20% korting op autoverhuur. Tevens kunnen reizigers kiezen uit een selectie tours en avontuurexcursies van Wild Jordan en Royal Aero Sports Club of Jordan. Shopaholics slaan met 10 tot 15% korting hun slag bij Daoud Tycoons en Jordan Jewels.

‘Experience Jordan’ Website

Om reizigers alvast een indruk te geven van Jordanië en om te helpen bij het plannen van de reis, heeft American Express Middle East een speciale website gelanceerd. Op de ‘Experience Jordan’ website vindt de bezoeker, naast een glimp van Jordanië, handige tips en een link naar American Express Select: het platform voor honderden exclusieve aanbiedingen voor zowel de ‘Experience Jordan’ campagne als andere bestemmingen.

Deepak Jain

Deepak Jain, VP Emerging Markets van American Express Middle East:

Onze campagne benadrukt de charme en aantrekkingskracht van Jordanië als vakantiebestemming. Jordanië is een land met adembenemende natuurwonderen, archeologische schatten en ruimte voor ontspanning en avontuur. De aanbiedingen en kortingen die wij bieden via de ‘Experience Jordan’ campagne geven onze kaarthouders de kans een vakantie te beleven van wereldklasse.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanië

 

Reviews lezen over Jordanië

Meer informatie over Jordanië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Jordanië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Jordanië met Skyscanner

Kaart van Jordanië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.