Nieuw: Arkefly Parking bij Schiphol

TUI Nederland biedt klanten vanaf 1 juli een nieuwe service: parkeren op een exclusieve ArkeFly Parking op Schiphol-Rijk. Het gloednieuwe parkeerterrein ligt vijf minuten van de vertrekhal van ArkeFly en beschikt over ruim driehonderd parkeerplaatsen. Quick Parking verzorgt de uitvoering. De luxe shuttlebusjes van Quick Parking rijden vanaf 1 juli 24 uur per dag, zeven dagen per week heen en weer van de ArkeFly Parking naar de terminal.

arkefly-parkeerservice-schiphol-rijk-haarlemmermeer

Parkeerproces

Het proces is eenvoudig: aangekomen bij de toegangspoort van de ArkeFly Parking wordt het hek geopend, na het doorgeven van het reserveringsnummer. De klant zet de koffers bij het bushokje en parkeert de auto. Intussen is het shuttlebusje van Quick Parking gearriveerd die de klant in vijf minuten naar Vertrekhal 3 brengt, dit is de vaste vertrekhal van ArkeFly op Schiphol. Bij terugkomst belt de klant, na het ophalen van de bagage, Quick Parking. Een shuttlebusje komt voorrijden bij Vertrekhal 3 en vijf minuten later staat de klant naast zijn auto op de ArkeFly Parking.

Kosten

De parkeerplaats kan vanaf april via het reisbureau of online gereserveerd worden. Ter introductie ontvangen alle klanten, die voor 1 juli 2013 een parkeerplaats reserveren, 25 procent korting op de onderstaande tarieven, ongeacht de aanvangsdatum van de vakantie. Alle prijzen zijn inclusief 21 procent BTW en transfer in de shuttlebus.

  • 1 – 2 dagen – 34,50 euro (vast bedrag)
  • 3 – 4 dagen – 39,50 euro (vast bedrag)
  • 5 – 6 dagen – 47,50 euro (vast bedrag)
  • 7 dagen – 52,50 euro (vast bedrag)
  • vanaf de 8e t/m de 15e dag – 7,50 euro per dag
  • vanaf de 16e dag – 5 euro per dag

Routekaart

routekaart-schiphol-rijk-arkefly-parkeerplaats-parkeerservice

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Schiphol

 

Reviews lezen over Schiphol

Meer informatie over Schiphol vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Schiphol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Schiphol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.