Bellewaerde Park klaar voor een historisch jaar

Op zaterdag 30 maart opent Bellewaerde Park zijn grootste investering sinds 1999. Hiervoor dook Bellewaerde Park in de geschiedenis van de Maya’s om HURACAN te creëren, een unieke op maat gemaakte familiecoaster. Bovendien zullen een babyboom in het voorjaar, Mexicaanse zomernocturnes, gratis WIFI in het park, Halloween ZoorRror… zorgen voor onvergetelijke belevenissen met familie en vrienden.

Huracan

Op 30 maart opent HURACAN, de nieuwste familiecoaster van Bellewaerde Park. Huracan is de God van wind, storm en vuur die werd opgesloten in een Mayaanse tempel. Een indoor-outdoorcoaster met unieke bijzonderheden, effecten en onboard muziek brengen de bezoekers in contact met deze mythologische figuur Huracan. De investering voor de nieuwe attractie is de grootste sinds 1999 en bedraagt vier miljoen euro.

33238_poster_A3 v2.indd
Huracan

Babyboom

Deze lente is er een heuse babyboom in het park. Er zullen 2 Rothschild giraffen en 1 Grant Zebra geboren worden. Alle evoluties in de zwangerschappen en de meest recentste nieuwtjes worden op de speciaal gemaakte blog www.babybellewaerde.com geplaatst. Camera’s en foto’s brengen deze gebeurtenissen dichterbij.

Gratis wifi

Het Ieperse pretpark biedt zijn gasten dit jaar ook gratis wifi aan. Wie in Bellewaerde Park dus even de parksite wenst te checken voor de laatste info of een foto wil delen met zijn vrienden op sociale media, kan dit vanaf de seizoensstart volledig kosteloos.

Mexicaanse zomernocturnes

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan er 5 zaterdagen op rij extra lang van Bellewaerde Park worden genoten. Het park blijft dan open tot 22u. Deze avondopeningen krijgen een Mexicaans tintje.

Halloween ZoorRror

In het najaar kunnen de families zich opmaken voor een nog spannender editie Halloween ZoorRror. De meest bizarre monsters en weerzinwekkende wezens komen uit de grond gekropen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Praktische informatie

Bellewaerde Park is open van 30 maart tot en met 3 november 2013.
Mexicaanse zomernocturners op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus 2013, open tot 22u.
Halloween ZoorRror : 19 & 20 oktober en van 26 oktober tot en met 3 november 2013. (Halloween Nocturnes 26, 27 en 31 oktober en 1 november 2013) Data, openingsuren en voordelige tickets online op www.bellewaerdepark.be

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar België met Skyscanner

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.