Keukenhof biedt met Pasen echt lentegevoel

De Keukenhof in Lisse Zuid-Holland staat tijdens de paasdagen prachtig in bloei met de eerste tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten. De diverse paviljoens bieden spectaculaire bloemenshows. Pasen, bloemen en de Keukenhof horen bij elkaar. Elk jaar komen duizenden mensen de start van de lente tijdens de Paasdagen op de Keukenhof vieren. Het park zorgt deze Paasdagen voor extra activiteiten.

keukenhof_lisse_interactiever

Roofvogeldemonstratievluchten

Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Aanvang van de show van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 12.00 en 14.30 uur. Picknickweide Keukenhof.

Bloemenshows

Bezoek de spectaculaire freesiashow in het Oranje Nassau Paviljoen, de vernieuwde orchideeënshow in het Beatrix Paviljoen en vergeet de inspiratietuinen niet met onder andere de Droomtuin van Rob Verlinden.

keukenhof_lisse_interactiever_2

Eerste en Tweede Paasdag Paashaas op Keukenhof

Spelenderwijs kunnen kinderen met een vernieuwde speurtocht Keukenhof ontdekken. Dappere kinderen nemen een kijkje in de molen en kijken zo over het hele park uit, of dichter bij de grond lopen ze over de vijver via de stapstenen. In het Juliana Paviljoen krijgen de kinderen groene vingers als ze daar hun eigen droomtuin tekenen.

Ook mogen ze verdwalen in de doolhof, spelen in de nijntje speeltuin en genieten van dieren bij de dierenweide. En op Eerste en Tweede paasdag kun je tussen 11.00 en 15.00 een heuse paashaas tegenkomen!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lisse

 

Reviews lezen over Lisse

Meer informatie over Lisse vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lisse. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Lisse

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.