NH HOTELS in het duister voor Earth Hour

Op 23 maart zal NH Hoteles actief deelnemen aan het initiatief van het WWF uur voor het vijfde jaar op rij. Dit jaar zal NH Hoteles het licht van de gevels uitschakelen van 299 hotels over de hele wereld, waardoor de consumptie van 1.309.752 watt aan vermogen en de emissie van 12 ton koolstof wordt bespaard.Het NH Constanza in Barcelona, nhow Berlin in de hoofdstad van Duitsland, NH City & Tower in Argentinië, NH Krasnapolsky in Amsterdam en Donnafugata Golf & Resort in Italië Ragusa regio zijn slechts enkelen van de NH hotels die donker worden aanstaande zaterdag tussen 20:30 en 21:30.
nh-hotels

United tegen de klimaatverandering

NH Hoteles neemt haar milieu-belofte een stap verder: voor het eerst sinds NH actief betrokken is bij Earth Hour, zal de hotelketen initiatieven coördineren in al haar Business Units (Spanje, de Benelux, Centraal-Europa, Italië en Amerika) die zijn ontworpen om haar gasten, consumenten, werknemers en de samenleving in het algemeen bekend te maken met de campagne geïnitieerd door WWF.

Een van de opmerkelijke initiatieven is gepland in het Hesperia Lanzarote hotel (Spanje), die een scala aan activiteiten organiseert om kinderen bewust te maken van de noodzaak om onze planeet te beschermen. NH Brasserie Schiller (Amsterdam), organiseert een live piano concert tijdens het diner bij kaarslicht om de 60 minuten van Earth Hour te verlevendigen.

De sociale netwerken zijn ingesteld op een prominente rol spelen in dit initiatief, voortbouwend op het werk van dat van vorig jaar. De hotelketen zal speerpunt zijn in dit voorlichtingscampagne om haar gasten en fans aan te moedigen om betrokken te raken bij dit initiatief van verantwoord energieverbruik en de klimaatverandering tegen te gaan. Dit wordt gedaan door hen te vragen om steunberichten voor de planeet te plaatsen onder hash tag #NHwithEarthHour. Daarnaast zullen sociale netwerk profielen van NH Hoteles symbolisch worden uitgeschakeld tijdens de 60 donkerste minuten van de planeet als teken van steun en verantwoorde inzet voor het initiatief.

NH Hoteles is erin geslaagd om circa 300 hotels, hun gasten, werknemers, consumenten, maar ook de maatschappij in het algemeen mee te laten doen met meer dan 15 verschillende activiteiten onder de paraplu van dit WWF-gesponsorde event.

Think globally, act locally

Earth Hour wordt beschouwd als de grootste oproep tot actie over de hele wereld in de strijd tegen klimaatverandering, omdat het erin is geslaagd om overheden, bedrijven en burgers over te halen om hun lichten voor een uur uit te schakelen en hun inzet voor het milieu te symboliseren.
Net als in voorgaande jaren, zullen karakteristieke gebouwen over de hele wereld, waaronder de Eiffeltoren, het Sydney Opera House en Times Square, lid worden van de black-out.

NH en duurzaamheid

Verantwoordelijkheid voor het milieu is ingebed in de bedrijfscultuur van NH Hoteles. Het bedrijf heeft bijna 400 vestigingen over de hele wereld en deze zijn allemaal uitgerust met milieuvriendelijke oplossingen die NH Hoteles tot de benchmark van de toeristische sector maken op het gebied van

Corporate Responsibility.

Dankzij deze baanbrekende inspanningen, heeft NH Hoteles de vier doelstellingen gemakkelijk behaald. Het begon allemaal met het 2008-2012 Milieu Actie Plan. In het bijzonder, is het stroomverbruik per gast en nacht met 25% gedaald, terwijl kooldioxide-uitstoot met 44% is gedaald, het waterverbruik is met 30% gedaald en de afvalproductie is met 34% gedaald!
De milieu-belofte van NH Hoteles is ingebed in haar corporate responsibility, dat de duurzame ontwikkeling en de betrokkenheid van alle belanghebbenden als prioriteit heeft staan. Denk hierbij aan klanten, aandeelhouders, milieu, leveranciers, medewerkers en de samenleving in het algemeen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van LOCATIE

 

Reviews lezen over LOCATIE

Meer informatie over LOCATIE vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar LOCATIE. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar LOCATIE met Skyscanner

Kaart van LOCATIE

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.