Paasdagen op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo stelt tijdens de Paasdagen, op zondag 31 maart en maandag 1 april aanstaande, voor het eerst dit jaar weer het paleisdak open voor publiek. Bezoekers kunnen een kijkje nemen vanaf het hooggelegen terras en genieten van een indrukwekkend uitzicht over de paleistuinen.

paasdagen-paleis-het-loo-meesters-mauritshuis

Mindervaliden

Tijdens het Paasweekend, tevens start van het nieuwe seizoen, wordt een luxe golfkar in gebruik genomen, als service en comfortabel vervoermiddel voor mindervaliden. Voor € 1,- per retour kan men zich laten vervoeren over het terrein, van entreegebouw naar de paleisingang.

Meesters ut het Mauritshuis

In het paleis zijn diverse tentoonstellingen te bezoeken. De nieuwe presentatie ‘Meesters uit het Mauritshuis’ toont ruim 35 topstukken uit de collectie van het Mauritshuis, verspreid opgehangen in de paleisvertrekken. In de Westvleugel is de tentoonstelling ‘Beeld van Beatrix’ te bekijken, met 75 kleurrijke portretten van de koningin; daarnaast is de expositie ‘Wilhelmina’s Levensavond’ te zien, over haar laatste, stille, jaren op Het Loo.
Het park rond jachtslot Het Oude Loo is tijdens het paasweekend toegankelijk voor publiek.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.