Actief erop uit in Zuid-Limburg!

Nergens kun je lekkerder actief de deur uit dan in Zuid-Limburg. Zo kun je hier bijvoorbeeld wandelen en wandelen, kun je kennismaken met waterrecreatie en ondergrondse avonturen! Van 21 maart tot en met 31 mei start VVV Zuid-Limburg daarom de themacampagne ‘Active Outdoor’. Er is onder andere een speciale online themapagina opgezet en kun je leuke actieve prijzen winnen via facebook.

actief-er-op-uit-vvv-zuid-limburg-2013

Themapagina Active Outdoor

Om een actief bezoek aan Zuid-Limburg te stimuleren is er een speciale online themapagina ontwikkeld door vvvzuidlimburg.nl. Op deze pagina zijn alle active outdoor mogelijkheden in zes rubrieken opgedeeld waarmee op een overzichtelijke manier informatie kan worden verkregen. Daarbij kan er een promotiefilmpje worden bekeken om alvast in de actieve stemming te komen. Deze film zal idem worden afgedraaid in alle Limburg Winkels en is te vinden op het VVV Zuid-Limburg youtube kanaal. Ga nu naar vvvzuidlimburg.nl en klik op de link ‘Actief in Zuid-Limburg’.

actief-er-op-uit-vvv-zuid-limburg-2013-2

Korting & Actieve prijzen

Om ervoor te zorgen dat iedereen actief erop uit gaat in Zuid-Limburg zijn er via de themapagina gratis kortingscoupons te downloaden. Iedereen kan hiermee zijn actieve ontdekkingsreis starten met leuk voordeel. Ga nu naar de themapagina via vvvzuidlimburg.nl en download uw voordeel.

actief-er-op-uit-vvv-zuid-limburg-2013-1

Facebook actie winbijvvvzuidlimburg.nl

Iedereen maakt kans op toffe actieve prijzen! Bijvoorbeeld een SnowWorld / Outdoor pakket incl. overnachting met ontbijt o.b.v. 2 personen? Ga nu naar winbijvvvzuidlimburg.nl, druk op ‘vind ik leuk’ en wordt vriend van VVV Zuid-Limburg. U maakt vervolgens automatisch kans op meerdere toffe actieve prijzen en kunt u gratis 3 grensoverschrijdende fietsroutes downloaden. Als ‘vriend’ van VVV Zuid-Limburg blijft u bovendien altijd op de hoogte van leuke tips en acties.

‘Verleg grenzen en ga op avontuur,
Maar wees bewust van landschap en natuur!’

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Limburg

 

Reviews lezen over Zuid-Limburg

Meer informatie over Zuid-Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.