Bobbejaanland zet in op show en entertainment

Bobbejaanland pakt dit seizoen opnieuw uit met heel wat shows en entertainment. ’t Plezantste Land maakt zich op voor een jaar vol spektakel, amusement en verwondering, dat van start gaat op 30 maart. Ook dit seizoen vaart Bobbejaanland de koers die het sinds 2011 aanhoudt en stelt het de basispijlers waarrond het park tot stand kwam centraal: fun, show en vermaak vieren hoogtij in 2013! Al van bij het binnenwandelen door de nieuwe ingang wordt dit duidelijk: een team van 4 animatoren verwelkomen je afwisselend met illusieacts, improvisatietheater, ballonplooien,…

bobbejaanland_belgie_achtbaan_familiepark

Back to the Roots

Op het evenementenprogramma vinden we deze zomer opnieuw een aantal vaste waarden, doorspekt met heel wat nieuwigheden. Aangezien Bobbejaanland helemaal ‘back to the roots’ gaat, staan volgens de waarden van stichter Bobbejaan Schoepen ook dit jaar staan de kracht en elegantie van paarden opnieuw centraal in een nieuwe spektakelshow. In deze nieuwe show gaan ruiters te paard in de clinch met cowboys op een stalen ros… Moderne BMX’ers en rasechte cowboys gaan de strijd aan en ‘battlen’ tegen elkaar om de sympathie van het publiek. Wie zal als winnaar uit de bus komen?

Een onvergetelijke belevenis

Later in het seizoen komt Marco Zoppi langs. Deze innemende clown verovert harten van Italië tot in België en neemt je mee naar een wereld vol zeepbellen, betovering en kleur. Niet enkel kinderen zullen versteld staan van de trucs die Marco uit zijn mouw schudt, ook volwassenen kijken met verstomming naar dit schouwspel van kleur, luchtbellen en tovenarij. Zo zegt directeur Roland Kleve vlak voor de start van het nieuwe seizoen:

In Bobbejaanland draait het erom dat iedereen het naar zijn zin heeft en een fantastische dag beleeft. Omdat we de waarden van Bobbejaan Schoepen hoog in het vaandel dragen, geven we de combinatie van attracties en entertainment een sleutelpositie in ons park. Dit doen we door van een uitstap naar Bobbejaanland een echte belevenis te maken waarin show en amusement, naast de vele pretparkattracties, centraal staan.

bobbejaanland_achtbaan_typhoon_belgie_familiepark

Evenementen

Uiteraard heeft Bobbejaanland dit seizoen naast de traditionele shows ook een heel arsenaal aan specifieke evenementen in petto. Zo staan dit jaar onder andere opnieuw Halloween, Gameland, de Camp Night en de Anne Familiedag op het programma. In 2013 pakken we ook uit met maar liefst vier nocturnes, waarvan drie in de zomervakantie. Het park is dan open tot 22u. Andere evenementen worden later aangekondigd.

Meer dan 40 attracties!

En laten we vooral niet vergeten dat Bobbejaanland zijn bezoekers blijft plezieren met meer dan veertig attracties voor jong en oud, waarvan een heel aantal overdekt. Kaarsrecht naar beneden op de Typhoon, de lucht doorklieven in de Sledge Hammer, of waterpret op één van de vijf waterattracties: verveling staat niet in het woordenboek van Bobbejaanland. ’t Plezantste Land heeft dan ook voor ieder wat wils en staat garant voor de ‘pret’ in pretpark!

Bobbejaanland

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart België
Tel: 0032 (0)14/55 78 11
Fax: 0032 (0)14/55 78 15
Website: www.bobbejaanland.be
E-mail: info@bobbejaanland.be
Facebook: facebook.com/bobbejaanland

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar België met Skyscanner

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.