Gouden Travellife status Avila Hotel Curaçao

Het Avila Beach Hotel Curaçao heeft vol trots de Gouden Travellife status in ontvangst mogen nemen. Deze award staat voor duurzaamheid binnen het toerisme. Het Avila Hotel mag zich nu voegen bij het prestigieuze lijstje hotels en resorts die de prijs al eerder in ontvangst hebben mogen nemen, waaronder het Papagayo Beach & Lounge Resort en het Morena Resort.

avila_beach_hotel_curacao

Duurzaam

Het Avila hotel heeft deze status in ontvangst mogen nemen voor hun goede zorg voor de omgeving maar ook voor het milieu op Curaçao. Travelife is een internationale certificering voor hotels en accommodaties die bezig zijn om het milieu en de sociale werkomgeving te verbeteren. Zoals het beheer van energie- of watergebruik maar ook de behandeling van werknemers in de lokale gemeenschap waar ze actief zijn.

Avila

Het personeel van Avila geeft maandelijks een kleine bijdrage aan de nabijgelegen Oranjeschool. Ook het hergebruik van papier, het automatisch uitzetten van airconditioning wanneer het niet nodig is, of het apart inzamelen van etensafval in de keuken draagt bij tot een beter milieu. Het Avila Hotel is een luxe strandhotel op het eiland Curaçao. Het gebouw heeft zijn eigen unieke stijl en is 5 minuten verwijderd van het historische centrum van Willemstad.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Curaçao

 

Reviews lezen over Curaçao

Meer informatie over Curaçao vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Curaçao. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Curaçao met Skyscanner

Kaart van Curaçao

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.