Beleef nu avonturenpark Bellewaerde!

Moeten er nog ;euke plannen gemaakt worden voor Pasen en Pinksteren? Neem dan de hele familie mee naar avonturenpark Bellewaerde in België! Hier vind je onder andere de gloednieuwe achtbaan ‘Huracan’en nog veel meer leuke attracties voor jong en oud! Zo kun je kennismaken met de verschillende dieren in het park of kun je met z’n allen van de wild-waterbaan!

Schermafbeelding 2013-03-18 om 15.20.42

Nieuw in 2013: HURACAN, de wervelende familiecoaster

Lang geleden sloten de Maya’s Huracan, de god van wind, storm en vuur, op in de verborgen tempel. Nu mag je hem uitzonderlijk bezoeken. De tweekoppige slang neemt je mee op een dolle coaster-rit om te ontsnappen aan de krachten van Huracan.

Zet je samen met je familie schrap voor een duizelingwekkend avontuur in de mysterieuze Maya tempel in Bellewaerde Park !

Wervelende attracties voor de hele familie

Tientallen attracties wachten je op ! Van het KidsPark voor de allerkleinsten tot de Boomerang voor de allerdappersten. Van een adembenemende tocht op het water in de Niagara tot een spannende duik van 12 m in de River Splash. Want Bellewaerde Park, dat zijn onvergetelijke sensaties voor jong én oud.

Schermafbeelding 2013-03-18 om 15.20.13

Dieren én natuur

Het park zelf is al een avontuur op zich. Je ontdekt er ook meer dan 300 dieren. Leeuwen, tijgers, apen … tot en met een complete Afrikaanse savanne met zebra’s en giraffen ! Je kunt er ook heerlijk wandelen door een pracht van een natuurpark en genieten van een fabelachtige bloemenpracht.

Mis de speciale evenementen niet!

  • Pow Wow, Stunt & Dive Show : een komische strijd om het leiderschap van een indianenstam, elke dag van 1 juli t.e.m. 31 augustus.
  • Summer Nocturnes : extra lang genieten van Bellewaerde Park op 27 juli, en op 3, 10 17 en 24 augustus (van 10 tot 22 uur)
  • Halloween ZoorRror : een huiveringwekkend Halloween ! De monsters verwachten je op 19 en 20 oktober, en elke dag van 26 oktober tot 3 november (van 10 tot 18 uur).
  • Halloween ZoorRror Nocturnes: 26, 27 en 31 oktober, en 1 november (van 10 tot 21 uur)

Meer weten? Surf snel naar www.bellewaerdepark.be

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar België met Skyscanner

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.