Een unieke wijnroute door Californië

Wijnliefhebbers hebben een nieuwe reden om naar het westen van Amerika te reizen: The Western Wine Trail. Een twaalfdaagse wijnroute van San Francisco naar Noord Californië door de wijnstreken van Oregon met als eindpunt Seattle. Brand USA, New World Travel, Visit California, Sonoma County, Travel Oregon en Seattle Convention and Visitors Bureau hebben de handen ineen geslagen om deze nieuwe culinaire ervaring in het westen van Amerika neer te zetten.

western_wine_trail_californië

Hoogtepunten van het Oregon gedeelte van de route zijn onder andere: raften op de wilde Rogue River die door de pittoreske Hellgate Canyon gaat; wandelen door Willamette Valley met een natuurgids om meer inzicht te krijgen in Oregon’s duurzame landbouw en de kunst van ‘viticulture’ om vervolgens de verschillende lokale wijnen en lekkernijen te proeven bij het brede scala aan wereldberoemde restaurants en cafés in Portland.

Teresa O’Neill, Vice President Global Sales bij Travel Oregon:

De samenwerking tussen de verschillende staten is ongekend en vertegenwoordigt naar onze mening de manier waarop wereldwijde bezoekers willen reizen door de Verenigde Staten. Bezoekers houden bij het plannen van hun vakantie geen rekening met staatsgrenzen, ze kiezen voor een regio van de wereld op basis van de unieke ervaringen en verrijking die de plaatsen hen kunnen bieden. Deze nieuwe Western Wine Trail route biedt het beste van het westen van Amerika voor wijnliefhebbers

Voor meer informatie over The Western Wine Trail: reservations@ca.newworldtravel.com

Over Oregon

Oregon blijft bezoekers verbazen met haar ongerepte Pacific kustlijn, dynamische stadscentra, indrukwekkende natuur, toegankelijke outdooractiviteiten en Wild West avonturen. Tevens is Oregon pionier op het gebied van duurzaam toerisme. De directe vlucht vanaf Amsterdam (Delta/KLM) naar Portland maakt Oregon goed toegankelijk voor de Europese reiziger. Voor meer informatie over Oregon, bezoek www.TravelOregon.com of www.OregonUncovered.com. Volg Oregon op Twitter via @Traveloregon_nl, bekijk de televisieserie ‘Oregon Uncovered’ via iTunes en ‘like’ ons op Facebook via www.facebook.com/traveloregon.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Californië

 

Reviews lezen over Californië

Meer informatie over Californië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Californië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Californië met Skyscanner

Kaart van Californië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.