Kom ook naar de Neuzelmarkt in Neunen!

Scouting Rudyard Kipling uit Nuenen organiseert op Tweede Paasdag, maandag 1 april de grote en overdekte Neuzelmarkt. Twee zaterdagen hebben de leden van Scouting Rudyard Kipling hun uiterste best gedaan om de Neuzelmarkt hal weer vol spullen te krijgen en dat is goed gelukt. Er is zoveel opgehaald dat er voor ieder wat wils te vinden is.

Neuzelmarkt_Neunen

Neuzelen

Dankzij de goed gesorteerde spullen en de grote locacties is de Neuzelmarkt een bekendheid in de regio geworden. Dit jaar is de locatie mooier dan ooit! Ook zal er een veiling zijn, waar prachtige spullen worden geveild.
 De Neuzelmarkt is 1 april geopend van 11.00 tot 16.30 uur, zodat u alle tijd heeft om op uw gemak bij alle kramen te neuzelen. Ook is het mogelijk om wat te drinken of te eten.

Bezoekersinformatie

Het geld dat de scouting deze dag zal ophalen wordt besteedt aan de activiteiten van de scouts.
U vindt de Neuzelmarkt dit jaar op een nieuwe locatie, de Duivendijk 7 in Nuenen, nabij Goossens.
De toegangswegen zullen duidelijk aangegeven staan. De entree bedraagt van 11.00 tot 13.00 uur € 2,00 en daarna € 1,00 voor volwassen, kinderen zijn de gehele dag gratis.
Voor meer informatie kunt u kijken op de internetsite van de Neuzelmarkt: www.neuzelmarkt.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Neunen

 

Reviews lezen over Neunen

Meer informatie over Neunen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Neunen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Neunen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.