7 redenen om in 2013 naar Schotland te gaan

CNN heeft Schotland uitgeroepen tot dé reisbestemming van 2013. Een uitstekende reden om dit jaar de overtocht te maken en Schotland met haar prachtige Hooglanden, eeuwenoude kastelen en lekkerste whisky’s te ontdekken. Schotland heeft als bestemming ontzettend veel te bieden. Zowel op het gebied van cultuur als natuur komt een ieder hier volop aan zijn trekken. DFDS Seaways en Visit Scotland vroeg haar volgers de afgelopen weken op Facebook en Twitter wat Schotland voor hen de bestemming van dit jaar maakt. Samen met haar achterban kwam DFDS Seaways met 7 redenen om dit jaar zeker naar Schotland te reizen en het land te ontdekken. Benieuwd naar de 7 redenen? Bekijk bijgaande infographic.

schotland_beste_reisbestemming_2013_cnn

Over DFDS Seaways

De Deense maritieme en logistieke organisatie DFDS Seaways, opgericht in 1866, biedt in Nederland een dagelijkse overtocht aan van IJmuiden naar Newcastle. Deze route is de snelste en meest noordelijke verbinding van Nederland naar Engeland en Schotland. Jaarlijks maken een half miljoen passagiers de overtocht. Daarnaast voert DFDS Seaways dagelijks 44 overtochten uit van Noord-Frankrijk (Calais en Duinkerken) naar Zuid-Engeland (Dover) over het Kanaal.

In Noord-Europa is DFDS Seaways de grootste ferrymaatschappij. In totaal zijn er 5100 medewerkers werkzaam in 20 landen en bestaat het netwerk uit 25 routes met 60 schepen voor passagiers, voertuigen en vracht. DFDS Seaways won acht keer de prestigieuze World Travel Award.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Schotland

 

Reviews lezen over Schotland

Meer informatie over Schotland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Schotland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Schotland met Skyscanner

Kaart van Schotland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.