Zwemparadijs Playa Montroig Camping Resort

Playa Montroig Camping Resort, één van de meest prestigieuze campings in Spanje en Europa, heeft gul geïnvesteerd in haar infrastructuur. Één van die investeringen was een royale uitbreiding van het zwemparadijs. De (volgens de ANWB ) beste verwencamping van 2013 versterkt haar vooraanstaande positie en biedt campinggasten nóg meer vakantieplezier en ontspanning.

Schermafbeelding 2013-03-14 om 15.25.45

Zwemparadijs met zes glijbanen

Campinggasten kunnen dit jaar extra waterpret verwachten. Een gloednieuw zwembad is aangelegd met een wateroppervlakte van 450m2 en een capaciteit van ongeveer 500 kubieke meter. Daarbij horen zes glijbanen met meer dan 90 meter aan glijvlak en ingelegd in een bijzondere, tropische bergtuin. Het zwemparadijs heeft nu een indrukwekkende oppervlakte van 3.000m2!

Over Playa Montroig Camping Resort

Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows. In totaal kunnen er 5.000 gasten overnachten. Na ruim een halve eeuw succesvol ondernemen blijft het doel om de verwachtingen van iedere gast te overtreffen. Playa Montroig Camping Resort gelooft in een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op voortdurende innovatie en groei.

De populaire camping is geaccrediteerd en gewaardeerd door haar kwaliteit van dienstverlening, erkend door campinggasten en bekroond met toeristische awards en keurmerken.

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Spanje met Skyscanner

Kaart van Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.