Prachtige vakantievilla’s van Charme & Quality

Op zoek naar die supergrote villa voor 18 personen, vijf naast elkaar gelegen villa’s willen huren met gezamenlijk zwembad of bijvoorbeeld twee geschakelde huizen met ieder een eigen zwembad, reisorganisatie Charme & Quality heeft in haar vakantieaanbod een ruim aanbod in accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 9 tot 20 personen. ‘Of het nu opa en oma zijn die nog een keer met alle kleinkinderen op vakantie willen, een vriendinnengroep, een bedrijf dat met zijn personeel het zoveel jarig bestaan wil vieren of twee gezinnen die met elkaar weg willen maar wel ieder hun eigen huis wensen, de vraag naar grotere accommodaties neemt toe,’ stelt Charme & Quality productgroup manager Madelon Seignette. De reisorganisatie speelt op deze behoefte in met een gevarieerd aanbod in Spanje, Frankrijk en met name Italië waar het maar liefst 44 grote vakantiehuizen aanbiedt. Op de website www.charmequality.nl kan men via de button ‘Reisgezelschap’ het gewenste aantal personen aanvinken en desgewenst het land waarna een overzicht van de accommodaties getoond wordt.

Domaine de Sévenier
domaine_de_sevenier

Toscaanse prachtvilla’s

Wie zijn hart aan Toscane verpand kan kiezen uit zeer veel huizen en villa’s. Een zeer luxe villa voor 12 personen is Villa Oliveto in het Toscaanse Montalcino. De villa en het bijgebouw beschikken over airconditioning, draadloos internet, een fitness-ruimte, jacuzzi en sauna.

Villa Oliveto
villa_oliveto_2 vila_oliveto_3 villa_oliveto_1 vila_oliveto_4

Een andere mooie villa met zes slaapkamers voor maximaal 12 personen is Villa La Capella in Chiusdino. Het landhuis beschikt over een privé zwembad en eigen terras met prachtig uitzicht op de omgeving.
Casa Il Ranchetto ligt midden in de natuur in een zeer bosrijke omgeving en is geschikt voor 15 personen: het bestaat uit een boerenhuis voor elf personen en een aparte cottage voor vier personen met uiteraard privé zwembad.
Ieder stel zijn eigen badkamer? Villa La Bruciata in Chiusi is een authentieke 18e eeuwse pand en telt er maar liefst negen en evenzoveel slaapkamers. De historische steden Arezzo, Perugia en Pienza liggen in de buurt.

Aparte gezinnen, eigen onderkomen

Voor twee of drie gezinnen die gezamenlijk met kinderen vakantie willen vieren maar wel hun eigen onderkomen wensen, is onder meer Le Casa Coloniche in Umbrië geschikt of de Fattoria Il Salice in Foiano della Chianais, een prachtig verbouwde boerenbedrijf met vijf vakantiewoningen. Op het vakantiepark Residence Il Gabianno op 1,5 km van het Gardameer worden verschillende type vakantiewoningen en ‘villetta’s’ aangeboden. In veel accommodaties zijn huisdieren toegestaan.

Charme & Quality is onderdeel van Vacanceselect.nl en is aangesloten bij de ANVR, SGR en Thuiswinkel waarborg.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Italië

 

Reviews lezen over Italië

Meer informatie over Italië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Italië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Italië met Skyscanner

Kaart van Italië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.