Maand van het Groene Hart

Het Groene Hart bruist van 16 maart tot en met 30 april 2013. Er zijn meer dan 200 evenementen met de thema’s cultuur, sportief, culinair en natuur. Zo kun je bijvoorbeeld vogelspotten in Avifauna, een heerlijk stukje fietsen langs de mooiste routes, of genieten van typische streekgerechten in de gezelligste restaurantjes.

groene_hart_2

Van fietstocht tot fair

Het Groene Hart is uniek om zijn veelzijdigheid en dat laten de veelal kleinschalige aanbieders zien tijdens de Maand van het Groene Hart. De start op zaterdag 16 maart is traditioneel de Joop Zoetemelk Classic, een wielertoertocht over verschillende afstanden, waar mensen uit het hele land naartoe komen. Daarnaast zijn er bijzondere tentoonstellingen en kan het boerenleven ontdekt worden tijdens rondleidingen en workshops. In Gorinchem wordt de Voorjaarsfair Lentiade gehouden waar een brede mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven en genieten centraal staat.

Het Groene Hart:
groene_hart_1

Arrangementen

De Maand van het Groene Hart leent zich bij uitstek voor het samenstellen van een gevarieerd dagje of weekendje weg. Veel B&B’s en groepsaccommodaties hebben actie-arrangementen en ook culinair genieten is mogelijk. Verschillende restaurants serveren in deze periode een speciaal menu gemaakt met eerlijke streekproducten uit het Groene Hart.

Meer informatie

De Maand van het Groene Hart wordt georganiseerd door het Groene Hart Team en Groene Hart, kloppend hart. Het Groene Hart reikt van Amsterdam tot Rotterdam en van Den Haag tot Utrecht. Voor meer informatie over de deelnemers en het programma kunt u terecht op www.groenehart.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van LOCATIE

 

Reviews lezen over Het Groene Hart

Meer informatie over Het Groene Hart vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Het Groene Hart. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Het Groene Hart

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.