Stijging bezoekersaantallen Playa Montroig

Playa Montroig Camping Resort gaat een positief seizoen tegemoet. Zo blijkt uit het grote aantal reserveringen. Tot nu toe ziet de gerespecteerde camping een stijging van het aantal bezoekers van 13% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. De camping is onlangs door de ANWB bekroond tot ‘beste verwencamping’ in de ‘Camping van het jaar 2013’-verkiezingen. Dit vanwege haar hoge kwaliteit faciliteiten en service.
montroig-camping-anwb-award-spanje

Groeispurt sinds 2011

In tijden van crisis neemt de populariteit van Playa Montroig toe, zo blijkt uit de cijfers van de afgelopen twee jaar. De camping telde afgelopen jaar 9.150 boekingen; een stijging van 9% ten opzichte van het jaar 2011. Het aantal reserveringen voor dit jaar is al 13% hoger, vergeleken met het aantal reserveringen in de zelfde maand in 2012.

Bijna 40.000 extra overnachtingen
Tot nu toe zijn er dit jaar 44.756 overnachtingen geboekt. Dat zijn er maar liefst 39.692 meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De maanden juli en augustus zijn de populairste maanden met een bezetting van 18.924 nachten; 12% meer dan in 2012. Het boekingsaantal voor de maanden april, mei, juni, september en oktober toont de grootste stijging van 25% ten opzichte van het aantal geboekte overnachtingen in 2012.

In de afgelopen vijftig jaar heeft Playa Montroig Camping Resort meer dan 1.260.000 bezoekers ontvangen uit meer dan 37 landen.

Over Playa Montroig Camping Resort

Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows. In totaal kunnen er 5.000 gasten overnachten. Na ruim een halve eeuw succesvol ondernemen blijft het doel om de verwachtingen van iedere gast te overtreffen. Playa Montroig Camping Resort gelooft in een bedrijfsfilosofie die gebaseerd is op voortdurende innovatie en groei.

De populaire camping is geaccrediteerd en gewaardeerd vanwege haar kwaliteit van dienstverlening, erkend door campinggasten en bekroond met toeristische awards en keurmerken.

Kwaliteitscamping in Spanje

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Playa Montroig

Meer informatie over Playa Montroig vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Playa Montroig. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Spanje met Skyscanner

Kaart van Playa Montroig Camping Resort

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.