Hotels.com lanceert app voor Windows 8

Boekingswebsite Hotels.com heeft twee nieuwe apps uitgebracht voor Windows 8: een speciale versie voor haar succesvolle mobiele app en een variant voor de Windows 8 Tablet. Met deze nieuwe app wordt het zoeken naar en boeken van hotels een stuk eenvoudiger! Met de app krijg je toegang tot eerdere boekingen, reviews van hotelgasten en diverse exclusieve aanbiedingen die alleen via de app toegankelijk zijn.

hotels.com_windows8_app_2

Gebruiksvriendelijk

Hotels.com stelt mobiele boekers in staat om op elke gewenste pagina in de app een snelkoppeling te plaatsen, zodat klanten via hun startpagina direct toegang hebben tot informatie over bijvoorbeeld specifieke hotels of eerder gemaakte boekingen.

Specifieke informatie

Reizigers die nog op zoek zijn naar een vakantiebestemming, kunnen ter inspiratie op de homepage van de tablet app verschillende werelddelen verkennen. De app bevat specifieke informatie over landen en steden in onder andere Europa, Afrika en Azië.

hotels.com_windows8_app

Klantgerichte innovatie Hotels.com

De Windows 8 app is de meest recente nieuwkomer in een lange reeks met klantgerichte innovaties van de hand van het mobiele team van Hotels.com. In mei 2011 markeerde de lancering van de iOS en Android apps het startpunt van een periode van snelle mobiele groei van het bedrijf. In september 2011 volgde de iPad lancering en in april 2012 ook Windows 7. De Hotels.com app werd tot op heden wereldwijd 15 miljoen keer gedownload en neemt daarmee een aanzienlijk en groeiend aantal boekingen voor haar rekening.

Scott Booker van Hotels.com:

Wij zijn blij met de lancering van de Windows 8 app. Ons team heeft enthousiast gewerkt aan het afstemmen van de apps op de wensen van de klanten die dit besturingssysteem gebruiken. Wij hebben een duidelijke strategie voor ogen gehad, waarbij we toegepaste apps bouwen voor afzonderlijke apparaten en besturingssystemen. Wij geloven niet in de ‘one size fits all’ methode, dat blijkt wel uit deze nieuwste innovatie. Onze huidige apps zijn wereldwijd door 15 miljoen gebruikers gedownload, we kijken uit naar de bijdrage die de Windows 8 producten gaan leveren.

De Hotels.com apps bieden klanten toegang tot bijna 200.000 hotels in meer dan 25.000 bestemmingen wereldwijd, ruim 20.000 last minute deals, meer dan 7 miljoen reviews van gasten en last minute hotelaanbiedingen in de directe omgeving.

Comments are closed.