Europees Cruiseprogramma 2014 Seabourn

Cruisemaatschappij Seabourn heeft een mooi vaarschema met bijna 100 afvaarten aan Europese cruises voor het 2014 seizoen bekendgemaakt.De schepen van Seabourn ontdekken meer dan 150 verschillende bestemmingen op cruises van zeven tot 21 dagen lang, al varend van de Arctische Oceaan en de indrukwekkende fjorden van Noorwegen tot aan de prachtige Griekse en Dalmatische eilanden en de Zwarte Zee. De Europese cruises van Seabourn in 2014 zijn vanaf nu boekbaar en volledige programma’s, tarieven en overige details kunnen bekeken worden op de site van Seabourn: www.seabourn.com.

seabourn_cruises

Topbestemmingen

Het Europese 2014 cruiseseizoen omvat uiteraard Seabourn’s handtekening met een selectie aan intrigerende routes die een gevarieerde en interessante mix laten zien van bekende havens, maar ook de kleinere, minder bekende en verborgen havens aandoen. Meer dan 20 bestemmingen/havens worden aangedaan die de afgelopen jaren niet zijn bezocht door de schepen van Seabourn. Overnachtingen in een aantal populaire steden zoals St. Petersburg, Londen, Bordeaux, Venetië, Sevilla, Istanbul, Malta, Barcelona, Kopenhagen, Rouen (Parijs) en Amsterdam zijn ook opgenomen in het schema, zodat gasten de tijd hebben om deze topbestemmingen te bezoeken. In veel van de Mediterane reizen zit ook een zogenaamde ‘Marina Dag’ waar gasten kunnen genieten van een aangeboden watersportactiviteit zoals kayakken, waterskiën, zeilen, zwemmen of een van de andere door Seabourn aangeboden activiteiten.

John Delaney, Seabourn’s senior vice president:

Er is iets magisch met Europa dat reizigers blijft trekken naar dit opvallende continent. Er is simpelweg geen betere manier om Europa te zien. Onze schepen nemen gasten mee naar het hart van Europa’s mooiste steden om ze kennis te laten maken met alle charmante verborgen schatten. Uiteraard geheel in de onvergelijkbare stijl van Seabourn.

Mediterane cruises

Drie schepen van Seabourn zullen langs de kuststeden, jachthavens en pittoreske eilanden in de Mediterannee varen. Seabourn Sojourn biedt een serie van 10-daagse cruises met vertrek Barcelona, Athene en Monte Carlo aan, waarbij havens aan de Italiaanse en Franse Riviera en bij de Griekse eilanden worden bezocht. De meeste cruises kunnen worden gecombineerd tot circa 30 dagen zonder dezelfde havens te bezoeken, waarbij tot wel 10 procent extra besparingen behaald kunnen worden, al genietend van de ultieme Mediterane cruise ervaring.

Seabourn Spirit

Seabourn Spirit zal afwisselend 10- en 11-daagse reizen vanaf Venetië naar het beste van de Adriatische en Dalmatische kust aanbieden. Gasten kunnen op deze manier fascinerende Middeleeuwse steden bezoeken zoals Dubrovnik of Kotor, terwijl ze ook kunnen genieten van een overnachting in Venetië aan het eind van de cruise. Seabourn Odyssey doorkruist de wateren in het Oostelijke deel van de Mediteranee, waar de Griekse eilanden en Turkije op zevendaagse cruises afwisselend Athene, Istanbul en Venetië aandoen. Het schip vaart ook over de Zwarte Zee op drie zevendaagse cruises met een volle dag en overnachting aan boord in Istanbul. Seabourn Odyssey’s zevendaagse reizen zijn eenvoudig te combineren voor meer variëteit en extra besparingen.

Seabourn Quest & Seabourn Legend

Seabourn Quest en Seabourn Legend brengen de zomer door in de wateren van Noord Europa. Seabourn Quest’s zevendaagse Baltic cruise tussen Kopenhagen en Stockholm omvat het driedaagse verblijf in het hart van het prachtige St. Petersburg, Rusland. In de late zomer steekt de Seabourn Quest de Noord Atlantische Oceaan over op een 24-daagse cruise van Londen naar Montreal, met een stop in Ierland, de Faeröer Eilanden, verschillende nieuwe havens in IJsland en Groenland, alsook Newfoundland en Québec.

Seabourn Legend

Seabourn Legend doet twee cruises langs de Atlantische kust van West Europa, tussen de Mediteranee en de zomerreizen in Scandinavië. Seabourn Legend biedt negen tot 12-daagse cruises in de Baltische Oceaan en Scandinavië aan, alsook de Noorse Fjorden en een 21-daagse cruise naar Spitsbergen en de Noordkaap die aanschuurt tegen de rand van het poolijs in de Arctische Oceaan. Ter aanvulling zal de Seabourn Legend op een eenmalige 15-daagse rondreis/cruise van London naar de Britse eilanden, Ierland en België zeilen. De reis is inclusief een overnachting in Londen aan het eind van de reis, evenals een panoramische cruise op de rivier de Thames.

Reserveren

Seabourn’s prijswinnende vloot bevaart de wereld gedurende het gehele jaar, en doet de meest mooie bestemmingen aan op piekmomenten, inclusief steden en minder bekende jachthavens en verborgen juwelen. Voor reserveringen of meer details kan er contact opgenomen worden met een reisagent, of bel met Seabourn op 00800 1872 1872 of bezoek www.seabourn.com.

Comments are closed.