Handen uit de mouwen in de Apenheul!

Voor velen is het een droom: dieren verzorgen in een dierentuin. Voor een aantal dieren(tuin)liefhebbers kan Apenheul deze droom nu werkelijkheid maken. Het dierenpark biedt een uniek arrangement: een volledig verzorgde dag als dierverzorger in Apenheul, met exclusieve kijkjes achter de schermen.

apenheul_2013

Exclusief

Apenheul biedt een uniek arrangement voor echte dieren(tuin)liefhebbers. Een complete dag, waarbij de deelnemer nauw samenwerkt met de verzorgers van onder andere de doodshoofdaapjes, halfapen, neusapen en gorilla’s. En natuurlijk wordt men voorzien van een heerlijke, uitgebreide lunch.

Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen en kleren aan die vies mogen worden! De deelnemer mag namelijk zelf het voedsel van de apen bereiden en meehelpen met voeren. En uiteraard hoort het schoonmaken van de verblijven ook bij het vak. De dierverzorgers vertellen ondertussen van alles over hun werk en delen hun persoonlijke verhalen over de dieren.

Help de apen in het wild

De deelnemer heeft een fantastische dag én helpt hij meteen de apen in het wild! Het volledige bedrag voor dit arrangement komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Nieuw is dat je de dag ook voor twee personen kan boeken. Het arrangement wordt aangeboden op enkele woensdagen. Het is aan te raden op tijd te reserveren. Meer informatie, prijs en boekingsmogelijkheden staan op www.apenheul.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.