Hilton lanceert ‘Wish You Were Here’

Hilton Worldwide lanceert Wish You Were Here, een exclusieve nieuwe promotieactie die een korting geeft op alle boekingen voor meetings die worden gehouden in de UK, Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij deelnemende hotels binnen de Hilton Worldwide portefeuille. Dit zijn onder andere Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels&Resorts, Doubletree by Hilton, Hilton Garden Inn en Hampton by Hilton. Daarnaast is er ook de kans om Hilton HHonors punten te winnen met deze boekingen.

Schermafbeelding 2013-03-08 om 12.21.14

Meer flexibiliteit, keuze en besparingen

Boekingen gedaan voor 31 mei 2013 voor vergaderingen of evenementen die plaatsvinden bij de deelnemende hotels in heel 2013 en 2014 krijgen een korting van 20% op het totale bedrag. Met meer dan 93 jaar ervaring in de hotelsector weet Hilton Worldwide wat organisatoren nodig hebben om succesvolle meetings te plannen en is geheel toegewijd om hen meer flexibiliteit, meer keuze en meer besparingen te bieden.

HHonors punten

Bovendien krijgt elke organisator die 500 of meer overnachtingen boekt gedurende de promotie periode een miljoen HHonors punten, genoeg voor een 10 daagse luxe vakantie of 20 weekendjes weg. En elke tussenpersoon krijgt 100.000 event bonuspunten voor elk contract dat gesloten is voor 500 of meer overnachtingen bij de aangesloten hotels gedurende de actieperiode. Deze punten kunnen worden verzameld of ingewisseld bij de Hilton HHonors shop voor horloges, sieraden, consumenten elektronica en nog veel meer. Hilton HHonors, het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Hilton Worldwide’s uiteenlopende hotelketens, biedt haar leden meer manieren om punten te verzamelen dan welk ander loyaliteitsprogramma ook. Met deze punten kunnen zij naar meer dan 3900 hotels in 90 verschillende landen en gebieden om daar ervaringen op te doen die de moeite van het delen waard zijn.

Om in aanmerking te komen voor deze actie, moeten de boekingen geplaatst worden voor 31 mei 2013 en plaatsvinden voor 31 december 2014. Om aan 500 overnachtingen te komen kan zowel een evenement georganiseerd worden op één locatie of op verschillende locaties.

Comments are closed.