Momondo als persoonlijke reisadviseur

Naar een trendy designhotel in Bangkok of juist met het hele gezin een culturele trip in Rome? Internationale reiszoekmachine momondo weet bij elke wens de juiste reis te vinden. Met behulp van een regenboog aan kleuren – van hot pink voor VIP-reizen tot cultural green voor gezinsvakanties – is lang zoeken verleden tijd. momondo vergelijkt de vergelijkers en zorgt zo voor de meest aantrekkelijke prijs, of dat nou voor een drieweekse zonvakantie of een tweedaagse citytrip is. Zo leidt een persoonlijk advies, tot de perfecte vakantie.

momondo

Van Amsterdam tot Zagreb

Op momondo is werkelijk elke reis te vinden. Op zoek naar alleen een vlucht? Dat kan. Hotel erbij? Geen probleem. Ook autohuur regel je hier, op de meest voordelige manier. Doordat momondo meer dan 700 reiswebsites doorzoekt, worden de op momondo.nl beste deals voor vluchten, hotels en autohuur aangeboden. Maar ook wie alleen reisinspiratie op wil doen kan bij momondo terecht. Reisgidsen van Amsterdam tot Zagreb, samengesteld door locals en reizigers uit de momondo community, geven een eerlijk en reislustopwekkend beeld van stad, regio of land. Deze reisgidsen maken gebruik van het momondo kleurensysteem en zorgen zo voor een snel inzicht in welke bestemming dan ook.

Regenboog roulette

Hoe ziet jouw ideale reis eruit? Wil je het hip, design, romantisch of relaxed? Door niet te beginnen bij de bestemming, maar juist bij het gevoel waarnaar je op zoekt bent, opent momondo een geheel nieuwe reiswereld voor je. Kies hot pink voor een VIP-trip, cool pink voor design en ruby red voor een romantisch uitje. Laid-back orange staat voor relaxen, all-in yellow voor actief en fun green voor outdoor. En dan is er nog cultural green vol familietrips, tranquil turquoise voor wellness en biz blue voor zakenreizen. Onder posh purple tenslotte valt alles wat klassiek, elegant en exquise is. Behalve het vinden van hotels, kun je hier inspiratie opdoen voor restaurants, winkeltjes, bezienswaardigheden en clubs. Je kunt trouwens ook wit – all places, all colors – kiezen, voor een kleurrijke roulette.

Over momondo

Reiszoekmachine www.momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste deals voor vluchten, hotels en autoverhuur. Het Deense bedrijf is in 2006 opgericht en is hot volgens internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times – en de legendarische Engelse reisgoeroe Arthur Frommer. In 2012 ontving momondo de prijs voor de beste reisvergelijkende dienst van de onafhankelijke Duitse Stiftung Warentest. momondo levert tevens user-generated stadsgidsen en is daarmee één van de grootste Deense reisgidsuitgevers. Zie voor meer informatie www.momondo.nl of download de gratis app voor iPhone en Android.

Comments are closed.