24u skiën voor goede doel in Le Grand Bornand

Op 23 en 24 maart vindt voor de vijfde maal La Glisse en Coeur plaats in het Franse skioord Le Grand Bornand. Het betreft een goede-doelen-actie, opgezet als 24 uurs skimarathon waar ca. 100 teams aan deelnemen. Dit jaar zal de gehele opbrengst ten goede komen aan de organisatie ‘Les Puits du Desert’ . Diens missie is om meer waterputten te kunnen slaan in het immense woestijngebied Teneré, Noord Nigeria. Door gebrek aan drinkwater, irrigatie, gezondheidszorg sterft hier helaas nog één op de vijf kinderen onder de 5 jaar.

skien_goede_doel

Ski, muziek en saamhorigheid

De skimarathon vindt plaats op de pistes van Le Grand Bornand, één van de Lake Annecy Ski Resorts. Elk team probeert zoveel mogelijk skiruns te maken gedurende 24 uur. Elke skikilometer is geld waard. De start is op zaterdag 23 maart om 14.00 uur. ‘s Nachts is de piste verlicht en zullen de vele muziekconcerten en andere activiteiten aan de voet van de piste de skiërs wakker houden.

skien_goede_doel_2

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Le Grand Bornand

 

Reviews lezen over Le Grand Bornand

Meer informatie over Le Grand Bornand vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Le Grand Bornand. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Le Grand Bornand met Skyscanner

Kaart van Le Grand Bornand

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.