Vrouw! Lifestyle beurs voor zelfbewuste vrouw

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart luidt de beurs Vrouw!, het grootste en enige vrouwenevenement van Noord-Nederland, de lente in. Het WTC Expo Leeuwarden staat drie dagen geheel in teken van de vrouw. De aanmeldingen voor de beurs zijn dit jaar zijn overweldigend. Met 220 deelnemers is de beurs uitgebreid naar 2 beurshallen wat resulteert in 35% meer shopplezier.

vrouw_2013

Veel sprankelende activiteiten

De lentekriebels zijn niet meer te onderdrukken op Vrouw! Naast al het snuffelen en shoppen staat de beurs echt bol van de spetterende activiteiten. Van de vermaarde Vrouw! modeshow tot de spectaculaire Kappersshow van Dora’s Haarmode. En van Smart & Sexy feelgoodshows tot proeflessen auto- en motorrijden.

Optredens finalisten de Voice of Holland

Op muzikaal gebied valt er het nodige te beleven. Zo treedt Johannes Rypma op. De nuchtere Friese ster en bekend van The Voice of Holland, zal op zaterdag 9 maart om 15.00 uur zijn top 10-hit ‘Play Me’ promoten. Johannes Rypma zingt en signeert op de stand van De Nacht van Friesland, het nieuwe muziekevenement dat zaterdag 6 april a.s. plaatsvindt in het WTC Expo en waar Johannes zelf ook één van de artiesten is. Verder brengt niemand minder dan Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland 2012, op zaterdag 9 maart op Vrouw! een aantal nummers van haar cd FIRST ten gehore.

vrouw_2013_kappers

Vrouw! draagt haar steentje bij

Op vrijdag 8 maart 12.15 uur organiseert Vrouw! als opening van de beurs een Stiletto Sponsor Run. Wij willen met deze run zoveel mogelijk geld ophalen voor Mama Cash, een organisatie die zich inzet voor de vrouwenrechten overal ter wereld. Op de stand van Fier Fryslân kunnen nog goede beautyproducten worden gedoneerd, om daarmee een bijdrage te leveren aan de hulpverlening aan vrouwen en meisjes die slachtoffers zijn van seksueel misbruik, mishandeling of huiselijk geweld. Het Glazen Huis van 3FM staat dan wel pas in december 2013 in het centrum van Leeuwarden, op Vrouw! wordt nu al geld ingezameld voor het goede doel van Serious Request 2013. Hiervoor organiseert restaurant Fosk in samenwerking met Wijn Verlinden 2 keer per dag een uitgebreide wijnproeverij van 6 heerlijke zomerse rosé wijnen in het ‘glazen huis’.

Vrouw! shopper

Vorig jaar was de Vrouw! shopper een doorslaand succes. De tas is hiermee een echt collectors item geworden. Ook dit jaar is er weer voor een super vrouwelijk ontwerp gekozen en is vanwege de enorme belangstelling het aantal shoppers verdubbeld. De tas kan à € 2,50 worden gekocht bij het Vrouw! shopper uitgiftepunt.

vrouw_2013_shoppen

Kookdemonstraties en proeverijen

Maar er is nog véél meer. Er zijn talloze workshops en demonstraties. Zo is er op het Selfmadeplein de make-up workshop van Blèzi Cosmetics. Ook zijn er workshops met Venetiaans masker maken, paaskoekjes opspuiten en uiltje boetseren van Lekker Zoet. Op het Vrouw! kooktheater komen de geuren en lekkernijen op je af. De demonstratie cake pops maken, kookdemonstratie van Robert Buurma van restaurant Fosk, theeworkshop door Dutch Beans en Sushi maken door Doozo staan hier garant voor puur genieten!

Met korting naar Vrouw!

Entreekaarten zijn met € 2,- korting online te koop en kosten slechts € 8,- per kaart. Dus geen wachtrijen meer bij de kassa’s! Omarm het voorjaar en ervaar de weldadige sfeer die de beurs uitademt. In één van de ruim 200 winkels, op de 6 sprankelende themapleinen of tijdens een bezoek aan één van de vele beautyshops of workshops. Vrouw 2013 is van 8 tot en met 10 maart 2013 dé perfecte plek voor jou en je vriendinnen. De beurs is op vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.vrouw-beurs.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Leeuwarden

 

Reviews lezen over Leeuwarden

Meer informatie over Leeuwarden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Leeuwarden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Leeuwarden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.