‘Relaxzz’ de XXL hangmat van parachutestof!

Vind jij het ook heerlijk om ‘s zomers lekker te luieren in een hangmatje? MoreThanHip komt nu met een sterke uitbreiding van haar lijn lichtgewicht hangmatten! Naast de XXL-versie van de hangmatten, gemaakt van lichtgewicht parachutestof, kent de collectie nu ook een 1-persoons uitvoering en is het assortiment uitgebreid met een nieuwe kleurencombinatie lichtgrijs-hemelsblauw-donkergrijs met de uitnodigende naam ‘Relaxzz’.

morethanhip_hangmat

Ideaal voor op reis

De lichtgewicht parachutestof hangmatten van MoreThanHip mogen zich al enkele jaren in een toenemende populariteit verheugen. De belangrijkste factoren hierbij zijn de parachutestof die niet alleen zeer licht en sterk is, maar ook goed ventileert en daardoor voor een optimaal ligcomfort zorgt. Bovendien is de hangmat na gebruik snel terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een compact pakketje dat gemakkelijk op te bergen en mee op vakantie te nemen is. En natuurlijk de diversiteit aan kleurencombinaties, van camouflage tot vrolijk en uitbundig.

Single hangmat ‘Ocean’
morethanhiphangmat

Afmetingen

De afmetingen van de Single, de nieuwe 1-persoons hangmat, zijn 260 x 145 cm (totale lengte 290 cm inclusief ophanghaken). Dit is 65 cm smaller dan de XXL hangmat die groot genoeg is voor twee volwassenen of drie à vier kinderen.

Kleuren en prijzen

Met de nieuwe kleurencombinatie Relaxzz biedt MoreThanHip nu XXL hangmatten in acht verschillende kleurencombinaties. De Single versie is verkrijgbaar in de kleurencombinaties: Ocean, Sherwood Forest, Sunset, Happy en Relaxzz. Deze nieuwe hangmatten zijn leverbaar vanaf begin april. De verkoopprijzen zijn € 49,95 (XXL) en € 39,95 (Single). Voor € 8,95 is evens een set van 2 x 5 meter touw te bestellen voor het ophangen van de hangmat tussen, bijvoorbeeld, twee bomen.

kleuren_prijzen_morethanhip_hangmat

Comments are closed.