Hele jaar door surfersparadijs bij Martinhal!

Surfliefebbers opgelet! In het hart van surfersparadijs Sagres vind je het Portugese vijfsterrenhotel Martinhal Beach Resort & Hotel! Surfers vanuit de hele wereld komen naar Sagres om de golven te trotseren. Het resort telt 37 hotelkamers, een aantal luxe vakantiehuisjes en prachtige villa’s, en vormt daarmee dé uitvalsbasis voor wie de golven graag van dichtbij wil meemaken. Na een volle dag surfen kan op vijfsterrenniveau gerelaxt worden in de SPA en zwembaden. Ook kun je pilates of yoga doen op het strand en genieten van de gezonde lokale keuken van de Algarve.

martin_hotel_portugal

Vijfsterrenkwaliteit surfplezier

Martinhal Beach Resort & Hotel ligt in het nationaal natuurpark Costa Vicentina vlakbij het dorpje Sagres: het meest zuidwestelijke puntje van de Algarve en het hele jaar door dé surfspot voor (professionele) surfers vanuit de hele wereld. Met 300 dagen zon per jaar en met ruim 22 stranden in de nabije omgeving is Martinhal Beach Resort & Hotel ook populair bij watersporters. 90% van alle dagen in het jaar zijn de golven sterk genoeg om te kunnen surfen. Twee keer per jaar organiseert Martinhal speciale surfweken die begeleid worden door beroemde surflegendes als drievoudig Portugees kampioen José Gregório. Professionele instructeurs geven beginnende surfers balans-training en leren alles over de veiligheid. Martinhal heeft een eigen baai (en strand) waar je naast golfsurfen ook kunt leren windsurfen of bodyboarden. Boards en wetsuits zijn eenvoudig te reserveren via de receptie van Martinhal.

Hotel Martinhal Beach Club Zwembad
martinhal_hotel_portugal_pool

Surfersparadijs Sagres

Sagres is geliefd onder de surfers omdat de wind vanuit alle richtingen komt waardoor er steeds een offshore baai met een perfecte “break” te vinden is. De swells (deiningen) variëren: dit maakt het geschikt voor zowel beginners als gevorderde surfers. De meest bekende stranden in de buurt zijn Maretta, Beliche, Martinhal en Tonel. Bij Tonel staat de sfeer bekend als sociaal: surfers komen samen om de golven zoveel mogelijk met elkaar te delen en om elkaar aan te moedigen. Op de stranden Amado en Cordoama hebben in het verleden diverse professionele kwalificatiewedstrijden plaatsgevonden. In Sagres vind je diverse surfbarretjes waar surfliefhebbers elkaar ontmoeten.

Hotel Martinhal Receptie
martinhal_receptie

Martinhal Hotel
martinhal_portugal_pool_night

Méér dan surf

Sagres wordt ook steeds beter bekend als één van de duikbestemmingen van Europa. Het water is het hele jaar door gemiddeld 16 °C. Onderwater heb je tussen de 8 – 15 meter (uit)zicht op diverse exotische vis- en plantsoorten. Duiklessen worden dagelijks door Martinhal verzorgd, voorzien van de bijbehorende materialen. Wie liever uit het water blijft kan ontspannen in de SPA en de zwembaden. Of doe yoga of pilates op het strand. In de restaurants van Martinhal maak je kennis met de lokale keuken van de Algarve.

Kijk voor meer informatie op www.martinhal.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Sagres

 

Reviews lezen over Sagres

Meer informatie over Sagres vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Sagres. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Sagres met Skyscanner

Kaart van Sagres

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.