Culturele Zondag: Utrecht Danst!

De vierde editie van de Culturele Zondag Utrecht Danst is onderdeel van het openingsweekend van de Vrede van Utrecht. De hele binnenstad is één groot danspodium. Van restaurants, theaters, Hoog Catharijne, musea en kerken tot aan pleinen en een grote dansarena, overal wordt gedanst. Er zijn voorstellingen, presentaties en workshops van, door en met professionals én amateurs. Kom kijken en dans mee op de pleinen, in musea en langs het water van de Oudegracht.

Schermafbeelding 2013-03-05 om 15.01.10

Utrecht danst met iedereen!

Utrecht Danst is voor alle leeftijden, leefstijlen en dansculturen. Dans is populair en aanstekelijk, voor jong en oud, voor elke doelgroep en kent geen grenzen. Dans is passie, cultuur en herkenning. Dans verbindt en dat maakt Utrecht Danst tot een bijzonder evenement, en daarom ook dansen we in 2013 speciaal voor de Vrede.

U-DANS

De U-DANS, dé dans van Utrecht, zal weer volop worden ingezet om het publiek te laten bewegen; ook zal dans worden gepresenteerd in spannende combinaties met live zang en muziek.

Bezoekersinformatie

Van zaterdag 13 april 2013 t/m zondag 14 april 2013

Adres:
Neude, Neude Utrecht

Toegang gratis!

Kijk voor meer informatie op de website: www.vredevanutrecht2013.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.