Lentebock Festival Utrecht 2013

Op 5, 6 en 7 april wordt voor de tweede keer het Lentebock Festival georganiseerd op het Ledig Erf in Utrecht. Het is het eerste festival in Nederland en Utrecht heeft daarmee de primeur in handen. Op het festival zal onder andere de ‘Topbock’ 2013 worden uitgereikt.

lente_bock_utrecht

Drie dagen lang kun je meer dan 15 verschillende Lentebockbieren proeven en een cijfer geven. Op 7 april wordt bekend gemaakt wat het het beste Lentebockbier is en de bijbehorende titel Topbock krijgt.

Naast Lentebockbier kun je ook genieten van een uitgebreid muzikaal programma en heerlijke zonnige hapjes. Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws en wordt lid van onze Facebookpagina!

Programma 2013

Tijdens het Lentebock Festival kun je meer dan 15 verschillende soorten lentebockbier proeven. Ieder jaar wordt er voor het festival een speciaal Lentebockbierglas gemaakt. Daarnaast kun je bij de kassa een proefformulier ophalen waarop je alle bieren een cijfer kunt geven. Lever je formulier daarna in en maak kans op het Lentebock prijzenpakket. Het best gewaardeerde Lentebockbier krijgt de titel Topbock.

Vrijdag 5 april

17.00 uur – Aanvang
18.30 uur – Officiele opening
19.00 uur – Lilian Hak
21.00 uur – Pure!Soul!Power!
22.30 uur – Nog onbekend
Presentatie: Jos Terlingen

Zaterdag 6 april

14.00 uur – Aanvang
14.00 – 18.00 uur – Lentebock proeverij
19.00 uur – Nog onbekend
21.00 uur – Nog onbekend
22.30 uur – DJ Dab & The Shake
Presentatie: Jos Terlingen
Straattheater door: Madame Printemps & Dr. Primavera
Nu alles begint te groeien en te bloeien, ontluiken ook de verborgen wensen en verlangens. Laat Madame Printemps uw toekomst openbaren en aanschouw dit voorjaar met frisse blik. Dr. Primavera weet de vinger op de zere plek te leggen en zal u bijstaan met raad en daad, maar als dat niet helpt heeft hij ook de onmetelijke kunde om u te adviseren welk lentebockbier u het opperste genot kan verschaffen . Laat u meevoeren door deze kleurrijke types en geef u over aan wat het leven deze lente brengt.

Zondag 7 april

13.30 uur – Openingsmoment Zuidelijk Museum Kwartier
14.00 uur – Aanvang
14.10 uur – The Process
15.30 uur – Nog onbekend
17.15 uur – Bekendmaking Topbock en prijsuitreiking
17.30 uur – Susan Jane
19.30 – 23.00 uur – The Happening DJ set met El Salvo & Jay Baron
Presentatie: Jos Terlingen
Straattheater door: De Zonnebocken!
De Zonnebocken hebben de lente in hun bol! Deze ondeugende schepsels zijn voor de helft mens en hebben stijl, maar voor de andere helft zijn ze ook bocken en daarom maken ze soms wel hele rare sprongen. Ze zorgen voor een vrolijke noot en zetten graag de bloemetjes buiten. En terwijl u proeft van het heerlijke assortiment aan Lentebockbieren, bocken zij er lustig op los.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.