Iedere dag magie bij BillyBird Park Hemelrijk!

De Meivakantie komt er weer aan! Daarom trakteert BillyBird Park Hemelrijk uit het Noord-Brabantse Volkel haar bezoekers in de Meivakantie iedere dag op Magie! Het park is maar liefst 365 dagen per jaar geopend voor jong en oud!

billybird_park_volkel

Magie van Magic Bram

Het duurt nog even, maar van 29 april t/m 3 mei trakteert BillyBird Park Hemelrijk haar bezoekers dagelijks twee keer op een spectaculaire illusionistenshow van Magic Bram! Zowel om 11.00 uur als om 13.00 uur presenteert deze jonge, maar inmiddels zeer ervaren illusionist, een verbazingwekkende show, geschikt voor jong en oud. Magic Bram heeft inmiddels vele shows op zijn naam staan en kent de kneepjes van het vak. Een naam om te onthouden!

Poppentheater

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan zijn er ook nog de spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater. Toegang tot de voorstelling van Magic Bram en het Poppentheater is gratis voor abonnementhouders. Niet-abonnementhouders betalen slechts de entreeprijs voor het park à € 9,95 p.p., waarmee zij naast toegang tot de voorstellingen ook van alle andere attracties en faciliteiten op het park kunnen genieten.

Over BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier.
Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis.
Buiten is er een prachtig strandbad met rondom 60 Weber BBQ’s, een familie-achtbaan, het nieuwe speellandschap Kinderland en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash.

billybird_park_volkel_2

Bezoekersinformatie

Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs bedraagt in de zomer < € 9,95 p.p. Voor meer informatie kunt u www.billybird.nl raadplegen

Houd voor meer informatie over de komende activiteiten www.billybird.nl in de gaten of volg BillyBird via facebook.nl/BillyBirdParkHemelrijk of billybird.hyves.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Volkel

 

Reviews lezen over Volkel

Meer informatie over Volkel vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Volkel. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Volkel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.