Nieuw: Park Inn Amsterdam Airport Schiphol

Op 11 januari jl. werd het eerste Park Inn by Radisson van Nederland, op Schiphol-Rijk, succesvol geopend. Het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol kent een bijzonder concept, waarbij sterk wordt ingespeeld op de laatste trends en wensen die belangrijk worden geacht door de (jonge) zakelijke reiziger.

park_inn_schiphol_6

Succesvolle start

Marcel Romein, General Manager van het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol geeft aan dat hij zeer tevreden is over de start van deze eerste hotelketen in Nederland:

Wij zijn trots dat het eerste Park Inn by Radisson in Nederland zo succesvol van start is gegaan. Dit geeft aan dat de jonge zakenreiziger inderdaad behoefte heeft aan een concept dat inspeelt op de specifieke wensen van deze doelgroep. Zo kun je in het hotel overal zitten met je laptop en een drankje of hapje en ben je niet toegewezen op bijvoorbeeld de hotellobby of bar. Het “Live-Inn room” concept biedt deze gelegenheid zodat de gast zich overal thuis voelt.

Impressies

Lobby

park_in_schiphol_5

Live-Inn Room

park_inn_schiphol_4

Kamers

park_in_schiphol_3

Meeting Rooms

park_inn_schiphol_2

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.