D’Angelo op Soul Beach Music Festival Aruba

Dit voorjaar zal op Aruba de 13e editie van het Soul Beach Music Festival plaatsvinden. Het festival, dat een volle week in beslag neemt, kent een aantal grote artiesten en zal volledig in het teken staan van soul, R&B en hiphop.
Zo zal, onder andere, Grammy Award-winnaar en R&B-zanger D’Angelo een optreden geven op zaterdag 25 mei. De zanger is samen met R&B-zanger Ne-Yo, die tot drie keer toe een Grammy won, en de rijzende ster Elle Varner, één van de hoofdacts van het muziekspektakel. Het Soul Beach Music Festival vindt van 22 tot en met 27 mei plaats. Het hoofdpodium, waar D’Angelo en Ne-Yo optreden, staat in het Nikki Beach Amphitheatre www.soulbeach.net

Schermafbeelding 2013-03-01 om 16.11.08

Het Soul Beach Music Festival haalt al jaren de grootste namen uit de soul- en R&B-wereld naar het eiland. Tijdens eerdere edities traden onder meer Alicia Keys, Mary J Blige, Jennifer Hudson, LL Cool J en R Kelly op.

Zinderend muziekspektakel op ‘One Happy Island’

Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van ATA (Aruba Tourism Authority):

We zijn blij om een event van een dergelijke omvang te promoten op ons One Happy Island, waar mensen kunnen genieten van de optredens van een aantal van ’s werelds meest getalenteerde en gewilde muzikanten

Aruba cultureel naar een hoger plan

Oud minister van Toerisme en Arbeid, Otmar Oduber voegt daar aan toe:

Aruba is trots op namen als Ne-Yo en D’Angelo. Wat dat betreft kunnen mensen rekenen op sensationele optredens tijdens het Soul Beach Music Festival. Het festival wordt elk jaar beter en dat past precies in wat wij willen met Aruba: het eiland niet alleen economisch, maar ook cultureel op een hoger plan brengen

neyo_soul_beach_aruba

Speciaal Soul Beach Music Festival arrangement

Aruba beschikt over kilometerslange prachtige, parelwitte zandstranden. Echter, het eiland is veel meer dan alleen zon, zee en strand. Gedurende het hele jaar vinden meerdere internationale festivals en evenementen plaats, zoals het Aruba International Film Festival, het Caribbean Sea Jazz Festival en de modeweek Aruba in Style. Wie een tropische vakantie met een zinderend muziekspektakel als het Soul Beach Music Festival wil combineren, kan via Does & Cadushi tours een speciaal arrangement boeken. Kijk alvast voor meer informatie over Aruba op www.aruba.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Aruba met Skyscanner

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.