Families met kinderen makkelijker naar Israël

Goed nieuws voor families met kleine kinderen die graag een reis willen maken naar Israël. De website ww.israelwithbaby.com maakt het families met kleine kinderen nu gemakkelijker om tijdens de vakantie speciale baby- en peuterspullen te huren.

israel_1

Meer gemak

Op vakantie met een baby of peuter gaat vaak gepaard met het meeslepen van kinderwagens, campingbedjes en andere reisattributen. De site www.israelwithbaby.com komt tegemoet aan de vraag van ouders om baby- en peuterspullen te huren.

Aanbod

De website biedt reizigers de mogelijkheid om een breed scala aan reisattributen te huren: autostoelen, zowel voor baby’s als peuters, kinderzitjes, wiegjes, kinderwagens, kinderstoelen en babybadjes. De prijzen variëren van EUR 1,- per dag voor een kinderstoel tot EUR 3,75 per dag voor een wiegje of een autostoel.

Haal- en brengservice gehuurde spullen

De producten worden voor EUR 40,- bezorgd én gemonteerd. Aflevering vindt plaats in Tel Aviv, Jeruzalem, Netanya, Herzliya en Ben Gurion Airport. De producten zijn nieuw of in uitstekende staat. Alle producten worden voorafgaand aan de verhuur geïnspecteerd op veiligheid, gereinigd en ontsmet. Na afloop van de huurperiode worden de producten kosteloos opgehaald.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Israël

 

Reviews lezen over Israël

Meer informatie over Israël vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Israël. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Israël met Skyscanner

Kaart van Israël

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.