‘Dutch Week’ Val Thorens extra bijzonder!

De 22e editie van de Dutch Week in Val Thorens staat voor de deur en wordt door veel Nederlandse wintersporters beschouwd als hét wintersportevenement van het jaar! Nu staat Val Thorens sowieso al bekend om zijn geweldige discotheken. Denk bijvoorbeeld aan dé outdoor discotheek op de piste: La Folie Douce, waar ‘op de terugweg naar het hotel’ rond een uurtje of 16 à 17 gestopt kan worden voor een knallend feest! Ook de 360 Bar, Le Monde en de Malaysia Bar staan garant voor geweldige feesten en evenementen! Toch wordt de ‘Dutch Week’ , in het bijzonder, door menigeen gezien als het ‘Franse Mekka’ voor de Nederlanderse skiër en apres-skiër. Afgelopen week werd door Snowtime de line-up bekend gemaakt voor de komende editie! Op het podium zullen, onder andere, de volgende bands te bewonderen zijn: Deadline, Gorgeous George en Glam. Residence DJ’s zijn deze week DJ Björn, DJ D’Arezzo en DJ DaMarca.

val_thorens_dw_1

Activiteiten

De Dutch Week is veel meer dan alleen après-ski. Op sportief gebied wordt er van alles georganiseerd. Tijdens de Dutch Week heb je toegang tot 150 km aan perfect onderhouden pistes, daarnaast zijn er ook in de Meivakantie nog volop off-piste mogelijkheden. Het funpark is geopend voor freestylers en als je meer van snelheid houdt kun je je skills testen op de slalom of kiezen voor een enerverende afdaling op een airboard. Nieuw dit jaar zijn de plannen voor de waterslide en de street golf. Het definitieve programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Op sportief gebied bruist de Dutch Week 2013 meer dan ooit tevoren!

Voor de feestganger

Wie gek is op feestjes, wordt tijdens de 22e editie van de Dutch Week rijkelijk bediend. Van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes staan er allemaal leuke activiteiten op de agenda. Zoals elk jaar kun je voor de beste après-ski feesten en live optredens terecht bij de hooggelegen 360-bar en de gezellige Snowtime feesttent in het centrum. Dit jaar wordt er ook op andere locaties speciaal voor Hollandse gasten van alles georganiseerd. Zo zijn er allerlei activiteiten op de piste met verschillende acts rondom het middaguur. Gasten die hun Dutch Week accommodatie bij Snowtime boeken hebben gratis toegang tot de feesttent. Voor alle andere après-ski feesten en avondconcerten zijn aparte toegangskaarten beschikbaar die vooraf online, of ter plaatse gekocht kunnen worden.

val_thorens_dw_3

Koning(inne)dag 2013

Zonder oranje geen franje! Het laatste Koninginnedagfeest krijgt in Val Thorens een extra dimensie vanwege de festiviteiten rondom de troonswisseling. Deze zal live te volgen zijn op diverse locaties in Val Thorens. We sluiten 30 april af met een groots vuurwerk.

Verblijf in Val Thorens

Naar schatting zullen eind april weer zo’n 8.000 Nederlanders naar Val Thorens afreizen om nog een week te genieten van skiën, snowboarden en de leukste après-ski feesten. Dit jaar zijn de accommodaties wederom scherp geprijsd en kun je als bezoeker profiteren van hoge kortingen op skimateriaal en skipassen. Alle wintersport accommodaties die tijdens de Dutch Week open zijn, liggen aan de piste of heel dichtbij de piste. Zoek je een voordelig appartement dichtbij het centrum? Kies dan voor Résidence Les Olympiades of Résidences Val Thorens Village. Je kunt dit jaar kiezen uit een kort verblijf van 4 of 5 dagen of voor een week. Liever iets meer luxe of een accommodatie direct aan de piste? Ga dan voor Village Montana Plein Sud of Résidence Le Cheval Blanc. Liefhebbers van wellness kiezen voor Chalet-appartement Les Balcons de Val Thorens en Spa. Welke accommodatie je ook kiest, zorg dat je op tijd boekt, zodat je voor deze speciale editie van de Dutch Week niet achter het net vist!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Val Thorens

 

Reviews lezen over Val Thorens

Meer informatie over Val Thorens vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Val Thorens. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Val Thorens

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.