De hoogste waterglijbaan in PortAventura!

Portaventura heeft binnenkort de hoogste waterglijbaan van Europa! Vanaf mei kun je in het waterpark in Portaventura met hoge snelheid van de nieuwe glijbaan naar beneden roetsjen! Hoogtevrees? Geen probleem. Er is genoeg te beleven in het nieuwe waterpark!

portaventura_spanje_water_park_2

12 verdiepingen hoog

Van een hoogte van 32 meter – wat gelijk staat aan een gebouw van twaalf verdiepingen – en een helling van 55 graden zul je naar beneden “vallen”. Natuurlijk niet in één keer recht naar beneden, want er is ook een gedeelte met bochten. Het park opent op 22 maart a.s. weer zijn deuren, maar zoals nu is voorzien zal de nieuwe waterglijbaan helaas pas in mei gereed zijn.

Vernieuwing

Deze nieuwe attractie in waterpark van PortAventura maakt onderdeel uit van een groot pakket aan investeringen dat men de komende vijf jaar wil uitvoeren. Voor het komende seizoen zal men zich concentreren op de renovatie van het waterpark, voorheen bekend onder de naam Costa Caribe Aquatic Park. Naast de nieuwe waterglijgbaan komt er ook een nieuw gedeelte voor de kleine(re) kinderen, een piratenboot met karakter uit Sesamstraat en een kinderzwembad met twee verschillende dieptes. Na de uitbreiding zal het Costa Caribe Aquatic Park een oppervlakte hebben van 50.000 vierkante meter, met 16 attracties en glijbanen.

portaventura_spanje_water_park_3

Bezoekersinformatie

PortAventura gaat 22 maart wel weer open, maar zal dan – afhankelijk van de periode – niet alle dagen van de week en op alle tijden geopend zijn. Dus kijk hiervoor zeker even op de website www.portaventura.es, maar ook voor toegangsprijzen, hotelovernachtingen en natuurlijk informatie over de verschillende attracties.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Salou-Villa Seca

 

Reviews lezen over Salou-Villa Seca

Meer informatie over Salou-Villa Seca vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Salou-Villa Seca. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Salou-Villa Seca met Skyscanner

Kaart van Salou-Villa Seca

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.