Proef het beste van Barbados ‘The Bajan Way’

Ben je dol op de Caribische cuisine? Vanaf nu kun je op voordelige wijze kennis maken met alle culinaire wonderen die het mooie eilandje Barbados te bieden heeft. Proef nu de beste, op de ‘Bajan Way’, bereide visschotels en meer!

drunken_snapper_the_bajan_way_barbados

All-inclusive

Barbados is geen typisch all-inclusive eiland. Een pluspunt, want het is er ontzettend veilig en dus uitermate geschikt om zelf op pad te gaan en letterlijk te kunnen proeven wat Barbados te bieden heeft. De onvoorziene kosten vormen daarbij het enige nadeel. Dit belet de bezoeker om er op uit te gaan en de gastvrijheid op het eiland zelf te ervaren.

‘The Bajan Way’

Lokaal agentschap West Indian International Tours introduceert daarom een maaltijdpakket, genaamd ‘The Bajan Way’, die bezoekers de kans geeft om alle facetten van de Bajan keuken te proeven zonder op de prijs te hoeven letten. Dit pakket biedt de mogelijkheid om voor €49,50 p.p.p.d. te kunnen eten in meer dan 30 restaurants verspreid over het hele eiland. Het pakket bestaat uit een lunch inclusief drankje en voor ’s avonds een tweegangendiner inclusief drankje en wordt betaald met een voucher.

Flying fish

Culinaire invloeden

De prikkelende mix van de Bajan keuken zorgt voor een unieke en authentieke culinaire beleving, want deze bestaat uit Afrikaanse, Caribische, West-Indische en Europese invloeden. Hoewel deze keuken toch de favoriet is op het eiland zijn er ook tal van andere restaurants zoals Italiaanse, Aziatische en meer. Zonde dus om in het resort of hotel te blijven.

Gebakken vis, live muziek en gezelligheid

Het culinaire hoogtepunt vindt elke vrijdagavond plaats in het vissersdorpje Oistins. Zowel inwoners als bezoekers komen naar dit plaatsje aan de zuidkust om te genieten van de vers gevangen vis, live muziek en gezellige sfeer. De perfecte kans om het dagelijks leven op Barbados te ervaren zonder de hand op de knip te hoeven houden. Dat is nog eens van twee walletjes eten!

Het maaltijdpakket ‘Bajan Way’ is te bestellen via www.wiit.net

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Barbados

 

Reviews lezen over Barbados

Meer informatie over Barbados vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Barbados. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Barbados met Skyscanner

Kaart van Barbados

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.