Bijzondere in overnachtingen Kenia

Of je nou wilt overnachten in een nationaal park onder de sterrenhemel of in een wereldstad, beide zijn mogelijk in Kenia. Een mooie plek onder de Keniaanse sterrenhemel is de Masai Mara, hier worden twee nieuwe ‘tented camps’ geopend: Olare Mara Kempinski en Basecamp Eagle View. In de bruisende wereldstad Nairobi wordt in 2013 de nieuwe en luxueuze Villa Rosa gelanceerd door Kempinski Hotels & Resorts.
kenya_basecamp_eagle_view

Masai Mara is een natuurreservaat met een oppervlakte van ongeveer 1700m². Jaarlijks reizen talloze toeristen hier naar toe om de trek van de wildebeesten te aanschouwen. Onlangs is in de Masai Mara een nieuw ‘tented camp’ geopend, genaamd ‘Basecamp Eagle View’. Begin 2013 komt hier kamp Olare Mara Kempinski bij. Beide bestaan uit luxueuze tenten die een adembenemend uitzicht bieden op de savannah.

Eco-vriendelijke ‘tented-camps’

Beide ‘tented camps’ bereiden dagelijks een uitgebreid menu voor haar gasten. Reizigers kunnen ’s avonds uitrusten op comfortabele bedden en sofa’s in de tenten of genieten van een cocktail onder de sterrenhemel. In de Masai Mara behoren wandelsafari’s, safari’s ter paard, ballonvaarten en verschillende expedities voor vogelspotters tot de mogelijkheden. Beide ‘tented camps’ zijn eco-vriendelijk waarvoor Basecamp Masai Mara zelfs de ‘Eco-rated Facility of the Year Award’ heeft gewonnen.

Schermafbeelding 2013-02-28 om 16.32.03

Villa Rosa

Nairobi, de hoofdstad van Kenia, is het centrum van Kenia en wordt ook wel de ‘Green city in the sun’ genoemd. Naast de drukke binnenstad biedt Nairobi ook verschillende culturele activiteiten, zoals musea, restaurants, pubs, golf en grote attracties zoals Giraffe Center (een opvang voor de bedreigde Rothschild giraffe). Begin 2013 wordt hier hotel Villa Rosa geopend. Het hotel heeft prachtige kamers die van alle gemakken zijn voorzien, een restaurant en een bar. Bezoekers kunnen daarnaast gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en van het fitnesscentrum.

Kenya_villa_rosa

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kenia

 

Reviews lezen over Kenia

Meer informatie over Kenia vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kenia. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kenia met Skyscanner

Kaart van Kenia

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.