Met retro camperbusje door Ierland!

Altijd al het échte Ierland willen ontdekken? Geniet jij van weidse, groene landschappen, pittoreske dorpjes, bruisende steden, en gastvrije mensen? Zo biedt reisorganisatie BBI Travel nu de mogelijkheid Ierland op unieke wijze ontdekken. Je kunt uiteraard met eigen auto of eigen camper naar Ierland rijden maar een fly-drive – naar Ierland vliegen daar een huurauto of camper ophalen – is toch wat comfortabeler en sneller. Voor wie echt helemaal zijn eigen plan wil trekken is een campervakantie de ideale manier om door Ierland te reizen. Zijn bij veel camperverhuurders vandaag de dag ultramoderne campers te huur, BBI Travel biedt nu ook de optie om een karakteristieke retro VW busje te huren die omgebouwd zijn tot camper met dubbelbed, gaskookplaat en gootsteen. Er zijn vier types beschikbaar geschikt voor twee volwassenen tot en met twee volwassenen en drie kinderen. Ophaal- en afleverplaats is Dublin. Ierland telt zo’n 100 campings maar vrij kamperen is ook toegestaan. De VW campers zijn te huur vanaf 490 euro voor een lang weekend of midweek. Huurprijs voor een week is vanaf 923 euro. Optioneel kunnen ook fietsen, een fietsenrek en een 2-persoons pop-up tent gehuurd worden. Nadere informatie via www.bbi-travel.nl.
retro_camper_ierland

Camper deals

In de huur inbegrepen zijn ongelimiteerd aantal kilometers, wegenkaart, kookgerei, picknick tafel en stoelen, koelbox of koelkast, bedden, stereo geschikt voor iPod en wegenwacht-service. De campers zijn volledig gerestaureerd en gereviseerd. De Peter 1979 Devon VW camper is geschikt voor twee volwassenen en heeft een uitklapbaar dak met bed voor twee kinderen. Het stuur zit rechts. De Oman 1970 Westfalia camperbus heeft eveneens een opklapdak en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, het stuur zit links.Vier volwassenen of twee volwassenen met maximaal drie kinderen kiezen voor de Ollie 1974 Westfalia camperbus met het stuur links en de Sue 1975 Tin Top camperbus met rechts stuur is geschikt voor twee volwassenen.Ook grotere campers zijn via BBI Travel te huur in zowel Dublin als Belfast.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ierland

 

Reviews lezen over Ierland

Meer informatie over Ierland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ierland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Ierland met Skyscanner

Kaart van Ierland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.