Bijzonder: Museum of Broken Relationships

In de hoofdstad van Kroatië is een wel heel bijzonder museum te vinden: het ‘Museum of Broken Relationships’. Het museum presenteert een groot scala aan spullen afkomstig uit verbroken relaties. Het idee voor dit aparte kunstproject is bedacht door twee voormalig geliefden en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste expositie. Uit het werk komt naar voren dat bijna iedereen op een gegeven moment achter blijft met een souvenir van een ex-vriend of vriendin. Ruim honderd voorwerpen van anonieme donateurs vanuit de hele wereld worden tentoongesteld en variëren van hilarisch tot hartverscheurend.
Schermafbeelding 2013-02-28 om 11.01.18

Bezoekersinformatie

De tentoonstelling is dagelijks te bezoeken van 09.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie over het museum in Kroatië, zie www.brokenships.com

 

 

Reviews lezen over Zagreb

Meer informatie over Zagreb vind je op TripAdvisor. Op TripAdvisor laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zagreb. Bekijk de reviews op TripAdvisor.

Vind voordelige vluchten naar Zagreb met Skyscanner

Kaart van Zagreb

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.