Meivakantie wordt cruisevakantie

Met de krokusvakantie net achter de rug, is het weer uitkijken naar de meivakantie. Een cruisevakantie is de ideale reisformule om daar maximaal van te genieten. Met Costa Cruises bijvoorbeeld, de uitvinder van kindvriendelijk cruisen.
costa-cruises

Stop de winter!

De meivakantie is hét moment om een een dikke punt achter de winter te zetten. Een mooie plek daarvoor is de Middellandse Zee. Temperaturen kunnen daar makkelijk oplopen tot een heerlijke 25 graden en de zon is al vele uren per dag van de partij. De ideale omstandigheden om met een cruiseschip over het azuurblauwe water te varen, te genieten van het comfort en de gezelligheid aan boord en tegelijkertijd allerlei prachtige landen en aanlegplaatsen te ontdekken, terwijl het nog niet te heet is.

Een cruise is een ideale manier om in korte tijd op ontspannen wijze veel te zien. Er zijn diverse weekcruises. Bijvoorbeeld de cruise met de toepasselijke naam ‘Oosterse visioenen’ met vertrek op 28 april uit Venetië met de Costa Fascinosa, een prachtig schip dat net vorig jaar in de vaart is gekomen. De cruise vaart langs onvergetelijke plaatsen zoals Istanbul en Dubrovnik. In het voorjaar is zo’n cruise extra betaalbaar en dat geldt helemaal voor families want kinderen tot 18 jaar varen – indien slapend op de hut bij de ouders en maximaal twee – helemaal gratis!

Cruisen met de hele familie

Cruisen met de hele familie is bij Costa Cruises vanzelfsprekend. De menu’s bieden afwisselende gerechten voor kinderen, zodat ouders én kinderen in het restaurant kunnen genieten. Het Fun@Sea programma staat bol van de leuke activiteiten voor kinderen aangepast aan de leeftijdscategorie. De kleinere kinderen gaan bijvoorbeeld op jacht naar een schat, worden gegrimeerd of doen mee aan een verkleedpartijtje. Voor tieners zijn er activiteiten als themadiners, nachtzwemmen of party’s in de discotheek. Een cruise is leuk voor jong en oud en biedt een scala aan mogelijkheden om met het hele gezin, eventueel opa en oma erbij, nieuwe ervaringen op te doen.

Meer informatie bij Costa Cruises

 

Reviews lezen over Costa Cruises

Meer informatie over Costa Cruises vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Costa Cruises. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.