Hampshire lanceert fietsen van hotel naar hotel

Na bijzondere fietsevenementen in de afgelopen jaren, speelt Hampshire Hotels ook dit jaar in op de fietsmarkt. Hampshire Hospitality trapt het fietsseizoen 2013 af met een nieuw fietsconcept; fietsen van hotel naar hotel, door de hele Benelux.
hampshire-fietsen-hotel

Fietsrondjes van hotel naar hotel

Hampshire Hotels introduceert dit jaar een vernieuwend fietsconcept: fietsen van hotel naar hotel. Uniek is het grote aanbod in Nederland, België en Duitsland. Geen dag fietsen, maar langer genieten in combinatie met het comfort van een hotel. Men stelt zelf een fietsroute samen of kiest één van de themaroutes als bijvoorbeeld de ‘Achterhoekse Wijnroute’, de ‘Schatten van de Veluwe’ route of de ‘Krekenroute’ in Zeeuws-Vlaanderen. Men kan kiezen voor één overnachting, een weekend of een midweek. Het verblijf kan naar wens worden uitgebreid met lunch en diner. Uniek is het bagagevervoer tussen de verschillende hotels. Op www.hampshire-hotels.com/hotelnaarhotel kan men terecht voor inspiratie en de beste prijzen voor deze fietsrondjes.

Officiële partners: Go Cycling, ANWB en Halfords

Officiële partners van het nieuwe fietsconcept van Hampshire Hospitality zijn onder andere Go Cycling, ANWB en Halfords. Vanaf zondag 24 februari zijn de fietsrondjes van hotel naar hotel wekelijks te zien als item in het fietsprogramma van RTL4; Go Cycling.

Meer informatie bij de kamernaarkamer.nl

 

Reviews lezen over Hampshire Hotels

Meer informatie over Hampshire Hotels vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over slapen in Hampshire Hotels. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.