Vacansoleil weer genomineerd Zoover Awards

Vacansoleil is opnieuw genomineerd voor twee Zoover Awards in de categorie Campingvakanties. In 2010 en in 2012 kwam Vacansoleil als winnaar uit de verkiezingsstrijd met Zoover Awards voor ‘Beste aanbieder Campingvakanties’ en ‘Populairste aanbieder Campingvakanties’. De Awards van Zoover, beoordelingswebsite die wordt geraadpleegd door twee- tot vierhonderdduizend bezoekers per dag, zijn in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende consumenten verkiezing binnen de reisbranche.
vacansoleil-zoover

Verheugd over de nominaties

Bart van der Linden, algemeen directeur Vacansoleil, is verheugd over de nominaties. “Zoover Awards zijn belangrijke publieksprijzen. Vacansoleil is titelverdediger in 2012 met niet alleen de verkiezing tot “Populairste aanbieder Campingvakanties”, maar óók tot “Beste aanbieder Campingvakanties”. Onze campinggasten zijn ook onze recensenten, dus alle reden om op de 400 campings die we aanbieden te streven naar constante kwaliteit en optimale vakantiebeleving.”

Online stemronde

In de online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Via de website kan door de bezoekers gestemd worden in 25 categorieën. Binnen elke categorie worden twee Awards vergeven, voor de populairste op basis van het aantal stemmen, en voor de beste binnen een categorie op basis van het waarderingscijfer. De Zoover Awards worden medio 2013 voor de vijfde keer uitgereikt. Volgens Marthijn Tabak, communicatiemanager van Zoover, worden de meeste stemmen uitgebracht in de categorieën ‘hotels’ en ‘campings’. “Kennelijk hebben hotelgasten en campinggasten ook vóór en na hun vakantie de meeste binding met de accommodatie waar ze verblijven.”

Reviews lezen over Vacansoleil

Meer informatie over Vacansoleil vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen met Vacansoleil. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.